2777
2789
عنوان

تاپیک خودم😆😆😆 + ( عکس )

903 بازدید | 36 پست

نکاتی در مورد آشپزی که یادم میره رو تو این تاپیک میذارم تا بعد ها بدونم دقیقا باید چی کار کنم اگه دوست داشتین شما هم بذارین و تاپیک رو ذخیره کنین 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ژله بستنی 

واسه قسمت سفیدش از دو سوم لیوان شیر و یه بستنی کوچک وانیلی با ژله آلو ورا استفاده کردم 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
 ژله بستنی  واسه قسمت سفیدش از دو سوم لیوان شیر و یه بستنی کوچک وانیلی با ژله آلو ورا ا ...

یه بسته ژله رو با یه لیوان آب داغ قاطی کن بذار خنک بشه بعد بهش شیر و بستنی رو اضافه کن چون اگه ژله هنوز داغ باشه شیر میبره و مارک ژله هم خیلی مهمه . آیدین مارک خوبیه 

راحت الحلقوم ژله ای 

واسه راحت الحلقوم نصف لیوان نشاسته رو با یک و نیم لیوان آب سرد قاطی کن و از صافی رد کن بعد بهش یه بسته پودر ژله با یه لیوان شکر و یک سوم لیوان گلاب و یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین اضافه کن و بذار رو حرارت کم و وقتی غلیظ شد تو یه ظرفی که قبلا توش پلاستیک فریزر پهن کردی بریز و بذار تو یخچال تا خودش رو بگیره بعد از چهار ساعت درش بیار و برشش بده و روش پودر نارگیل بریز

واسه راحت الحلقوم نصف لیوان نشاسته رو با یک و نیم لیوان آب سرد قاطی کن و از صافی رد کن بعد بهش یه بس ...

پودر نارگیل لازمه چون اگه استفاده نکنی راحت الحلقوم به دست میچسبه و کلا شکل خوبی نمیگیره 

کباب تابه ای 

واسه کباب تابه ای باید سینه ی مرغ  چرخ کرده رو با یه پیاز (اونم بنداز تو چرخ گوشت ) مخلوط کنی بعد بهش یه زرده ی تخم مرغ اضافه کنی و نمک و زعفران بزنی و دو ساعت بذاری تو یخچال بعد تو تابه سرخ کنی