2777
2789
عنوان

سوال مهم دارم!

480 بازدید | 41 پست

توتاپیک قبلی نوشتم که چرا با آقایی که به قصدازدواج باهاش بودم کات کردم.اگرزحمتی نیست بریدبخونید.ولی الان چندروزه که داره استوری های شکست عشقی واینا میزاره.عذاب وجدان گرفتم.چیکارکنم؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا دلت براش میسوزه برات متاسفم چون الان این استوریاش صد در صد مال شکست عشقی دیگشه ...چون باید قبول کنی کسایی که دوست میشن وقتی یکی نشد با یکی دیگه فاز میگیرن

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن

ازکجا میدونی براتواه مگه اسم تورو نوشته استوری چیه دل اگه همراهت باشه واضح میادبهت میگه ول کنید توروخدا بابت این چیزا عذاب وجدان نگیرید آیندتونو بسازید

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
واقعا دلت براش میسوزه برات متاسفم چون الان این استوریاش صد در صد مال شکست عشقی دیگشه ...چون باید قبو ...

نه فقط بامن دوست بودوبه قصدازدواج.شکست عشقی دیگه ای نخورده.البته خورده ولی مال خیلی وقت پیشه .اینوواسه من نوشته.ولی خب دیدم به دردهم نمیخوریم وکات کردم