2777
2789
ای بابا سروته ی کرباسن 

من یه بنده خدایی رو قبل ازدواج خیلی دوست داشتم که نشد ، بعد ازدواجم چنان از مردها دلزده شدم که الان که فکرشو میکنم یه زمانی واسه اون ادم دلتنگ بودم خنده ام میگیره

بله ۸ساله😉 البته خیلی جریانا پیش اومد یه بار اینجا گفتمش رفت تو بربازید انقد التماس کردم ک گزارش ب ...

چراخوب؟؟بازتاپیک میزنی خیلی دلم خواست بدونم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چراخوب؟؟بازتاپیک میزنی خیلی دلم خواست بدونم

اینجا من چنتا از فامیلامو پیدا کردم نمیخام شناخته بشم 😀مایل بودی درخاست بدم تو پی وی بگم

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
من دوسش دارم اون باکاراش وحرفاش که بعضی اوقات  بهم میزنه  میفهمونه که دوسم داره،ولی عشقمون ...

خب طبیعیه بعدازازدواج نباید توقع داشته باشی وقتی همومیبینین قلبتون بزنه بعدازازدواج معمولا دوست داشتن عمیق میشه 

خدایاشکرت برای همه چیز عاشقتم😍😍
خب طبیعیه بعدازازدواج نباید توقع داشته باشی وقتی همومیبینین قلبتون بزنه بعدازازدواج معمولا دوست داشت ...

من دلم میخواد حداقل یه کم اونطوریشو تجربه کرده باشممم نمیدونمم اصن...