2789
عنوان

تولد همسایه

529 بازدید | 18 پست

سلام خوبید؟من دو هفتس اومدم شهر جدید از اول نامزدی یک همسایه داشتیم که مرتب بچشو میزاشت خونه ما و به هر دری میزد که بچه پیش ما باشه یکی دو بار حتی با شوهرم دعواشم شد حتی یکبار گفت مادر فلجش رو خونه ما بزاره 

اما یک هفتس رفتارش معقول تر شده و ارتباطش رو درست درمون تر کرده این هفته که داره میاد جمعه برای تولد پسرش دعوتم کرده نمیدونم از طرفی تنهام و اینجا دوستی ندارم اونجا جمع خانومانس نمیدونم برم یا نه از طرفی کارای رو مخیش از یادم نمیره حتی یکبار در نبود من وقتی شوهرم تنها بود خواست بیاد خونمون یعنی بچشو گذاست و موقع گرفتنش نشست خونمون

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ب نظر من براي اين ك ديگه براي بار اخرررر مطمين شي كه با هر بهره ي هوشي!!كه داشته متوجه شده انقد نبايد باهاتون قاطي شه نرو!

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
پ شوهرش کجاست

شوهرش تا جایی که فهمیدم تو این فانوس های دریایی کار میکنه نیست خیلی وقتا

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

شاید معقول شده دلت رو بدست بیاره بری تولد بعد تولد از خجالتت در بیاد😁

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

چرا من درست متوجه نشدم قضیه چیه، باشوهرت چرا دعواش شد، کی مادرفلجش میخواست بزاره پیش شما

همسایم 

چون بچشو گذاشته بود خونه ما بچه هه هم به شدت شیطونه با توپ زد تو صورت شوهرم شوهرمم برد خونش تحویلش داد با مادره دعواش شد

همین همسایم ی بار گفت مادر فلجشو بزاره پیش ما

شاید معقول شده دلت رو بدست بیاره بری تولد بعد تولد از خجالتت در بیاد😁

اره خودمم فکرشو کردم

اره خودمم فکرشو کردم

ول کن نرو این جور آدمها فقط دردسر دارن ادم تنهای تنها باشه خیلی بهتر از این هست که با یه آدم ...دوست بشه

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

اره خودمم فکرشو کردم

میخوایی لینک یه تاپیک رو بذارم برات از تنهایی در بیایی؟ 

اصلا و ابدا نرو تنهایی خیلی ارزش داره تا با همچین ادمی دم خور بشی که بی ملاحظه هستن.. در عجبم من حتی راضی نمیشم مادر خودمو تو زحمت بندازم بچمو نگه داره اونوقت بعضی ها چقدر راحتن

الهی به امید تو