2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 49 پست
تنهایی خیلی سخته وقتی که میبینی همه درهای زندگیت بسته هست و هیچ کاری ازت بر نمیاد جز غصه خوردن.  ...

اره هیچکس نیست پشتش باشه فقط خودتی و خودت هرکاری کنی هر هنری داشته باشی هر تحصیلاتی هر زیبایی فقط خودت میبنی و میدونی !

نمیدونم عزیزم آخه اینجا خیلی کم از خوبی های شوهرشون میگن همش خیانت و ... من کم کم دیدم به ازدواج دا ...

مث من

البته من از دست شوهر نداشتم که قراره بهم خیانت کنه بیشتر عصبیم😐😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیاد بابا اینا همش حرفه. اصلا دیگه به انرژی مثبت و منفی بازی هم اعتادی ندارم یه عمر انرژی مثبت و ...

چاره چیه عزیزم هر طوری هم فکر کنی باز ته دلت یه کور سوی امید هست که یه روز همه چیز درست بشه 

غزیزم برو حرم امام رضا دعا کن

من محل زندگیمون تا مشهد دوره هیلی وقته نرفتم امسال ماه محرم زنگ زدم حرم امام رضا و دردو دل کردم و کفتم اربعین برم کربلا درحالی که یه چیز مخال میخواستم از امام رضا بخدا فرداش در اوج ناامیذی اسممو دادم واس ثبت نام و بطور معجزه اسایی خانادمم رضایت دادن و همه ی کارام و مدارکم حفت و حور شد و تونستم برم خداروهزار مرتبه شکر

شماهم امتحان کن مطمین باش جواب میگیری

خخخ چرا مگه چیکارت دارن 😁😁😁

نمیدونم کلا خوشم نمیاد چه مجازی چه حقیقی

😸

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
اووووووووو بابا خیلی زوده واسه احساس تنهایی کردن یه جوری گفتی فک کردم ۳۵ سالته هنوز اول جوونیته دخ ...

نه عزیزم این سن کم نیست

حالا من 35 هم میگفتم میگفتی کمه

میدونم میخوای دلدراریم بدی

اما هرکسی از ی سنی نیاز پیدا میکنه

مثل غذا میمونه وقتی غذا نخوری یا یک ویتامین به بدنت نرسه چقدر حالت خراب میشه . نیاز به جنس مخالف هم همینه نه تنها واس دختر حتی واس اون پسری که تنهاست چون دختر و پسر مکمل هم اند و همو تکمیل میکنن 

پس ربطی به سن نداره

خدا انسان رو اینجوری افریده . حتی میگه با ازدواج دین تکیمل میشه

حالا نمیدونم چرا خدا بیخیال من شده 

بیا ی سر تاپیک من لطفا

چشم عزیزم 💗

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
نمیدونم عزیزم آخه اینجا خیلی کم از خوبی های شوهرشون میگن همش خیانت و ... من کم کم دیدم به ازدواج دا ...

اره هس شوهرربد و خیانت و دخالت مادرشوهرو..... 

ولی توی مجازی بی در و پیکر هیچی رو جدی نگیرید

حتی اونی که داره قسم میخوره که داره حقیقتو بگه 90درصدش اغراقه😊

غزیزم برو حرم امام رضا دعا کن من محل زندگیمون تا مشهد دوره هیلی وقته نرفتم امسال ماه محرم زنگ زد ...

راه دورم اما برادرش خیلی نزدیکمه.

راستش من خیلی نا امید شدم

میدونم گناهه نا امید بشی ولی منم انسانم واقعا خستم

میترسم باز دست ب دعا بردارم و دست خالی برگردم این ایمانی ک دارم هم از دست بدم .

به مصلحت هم اعتقادی ندارم چون قصد خیر قصد اینکه گناه نکنم قصد اینکه سنت پیامبر انجام بدم

باورت نمیشه فکر کردم خواهرمی همسنین اونم از چهره و هیکل و تحصیلات و شغل و هییییچی کم نداره ولی خواس ...

دقیقا منم شغلم خوبه درامد دارم خانواده خوبی دارم 

اما هیچ کس نیست اصلا پر توقع نیستم .

حتی واس صحبت هم کسی نیست بیاد سر صحبت باز کنه

راه دورم اما برادرش خیلی نزدیکمه. راستش من خیلی نا امید شدم میدونم گناهه نا امید بشی ولی منم انسان ...

خب زنگ بزن واس امام رضا اینقد زنگ برن کلافش کن... از رحمت خدا ناامید نشو خود خدا گفته هیچ دری با کوبیدن بسته نمیمونه 

تو حاجتت نه شره نه هم خلافه تو از راه درستش میخوای مطمین باش جواب میگیری....

اگه خواستی من شماره حرم امام رضا رو دارم برات بفرستم ؟؟