2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 49 پست

به عصمت حضرت معصومه 

و به رحمت اللعالمین رسول الله 

و به کریم اهل بیت امام حسن که امشب شبشون هست 

هر چه زودتر یه بخت خوب برات باز شه و از تنهایی در بیای

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خجالت بکش آقا استاتر حالش خوب نیست

وااای نگو اینم پسره 😹😹😹😹😹😹

من دو تا تاپیک رفتم پسر بودن فرار  کردم

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
خودت داری میگی متاهل های اینجا  

بگم متاهل های اونجا راضی میشی 😐

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
چله بذار دعا بکن قران صلوات زیارت عاشورا  تا خدا هر چه سریعتر قسمتت رو برات بفرسته

فایده نداشت

چله هم نمیتونم بگیرم

یک بار گرفتم شکست به دلیل همونی ک میدونی نائب گرفتم صلواتی اما نمیدونستم واقعا میخونه یا نه ؟ولی بعد از نائب هم نتونسم ادامه بدم 

واس منم همینه...همه میگن چه سری چه دمی عجب قدی ولی عملا خبری نیس...انگار تو حرفاشون شبیه طاووسم تو عمل شبیه شترم😑 اونم از نوع بادیه گردش......

همینحا یه خانمه گفت یه کیس توپ سراغ دارم ولی رفت انگار ترکیده خبری نیس...

تعجبم ازینه یعنی ما رو نمیبینن..‌

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
فایده نداشت چله هم نمیتونم بگیرم یک بار گرفتم شکست به دلیل همونی ک میدونی نائب گرفتم صلواتی اما نم ...

نه عزیزم اون روزا رو هم بخون اشکالی نداره نایب نمیخواد فقط سوره های سجده دار و نماز نمیتونی بخوتی

💝 میشودبامحبت و شجاعت دروازه های زندگی برویت باز💝😍دعاهای معجزه😍لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم اللهم  ایاک نعبد و ایاک نستعین💝
خودتم میگی متاهل های اینجا بنظرت چنددرصدشون راسته؟؟

نمیدونم عزیزم

آخه اینجا خیلی کم از خوبی های شوهرشون میگن همش خیانت و ... من کم کم دیدم به ازدواج داره منفی میشه از دست مادر شوهر نداشتمم عصبانیم 😹😹

صبور باش درست میشه اونی که باید از راه میرسه

نمیاد بابا اینا همش حرفه.

اصلا دیگه به انرژی مثبت و منفی بازی هم اعتادی ندارم

یه عمر انرژی مثبت و تلقین کردم چی شد مگه

وقتی پیر شدم میخواد بیاد

اون وقت شور و حال جوونیم دارم

24

اووووووووو بابا خیلی زوده واسه احساس تنهایی کردن

یه جوری گفتی فک کردم ۳۵ سالته

هنوز اول جوونیته دختر ... عشق کن ... استفاده کن ... این دوران دیگه برنمیگرده

زندگی مشترک از دور رمانتیک و قشنگه اما از نزدیک بشور و بسابه😁