2789
عنوان

مبحثه جهازیه🙂

1010 بازدید | 88 پست

چرا هرچی جهاز میخری تمومی نداره دلم میسوزه برای پدرو مادرم 😿خیلی پرتوقعم همه چی ازشون خواستم دریغ نکردن ازم😭الهی بمیرم براشون این همه لیست نوشتم میرم اینستا میبینم یچیز دیگه جدید اومده اضافه میکنم یه دفتر چهل برگو کامل پر کردم برقیامو همه رو خریدم حتی ماشین ظرفشویی  به نظرتون چی واجب نیست یعنی نبودش حس نمیشه تو جهاز ؟

اینم بگین یخچال دوقلو بخرم یا ساید

مبلمو چستر(حالت راحتیه شیکه ) وردارم یا کلاسیک

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یخچال فقط دوقلو اونم الکترواستیل 

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

چستر منم میخام چستر بردارم میگن تکراریه کلی هم راحته هم خیلی محکم

ماشین ظرفشویی ک خیییلی واجبه 

اما ظرف مرف اشتبا کردی اگ زیاد خریدی چون هم تو دس و پاته هم سال دیگه یا دوسال دیگه دلت میخاد چیزای جدید بخری اما ی عالمه داری دستت بستست

هیچ مردی ارزششو نداره اینقد خانوادتو تو زحمت و سختی بندازی تهشم میگن مگه چی آوردی ول کن سخت نگیر اینقدر دختر خوب تو شرع جهاز به گردن پسره 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

تا حالا چقدر خرج کردی؟؟؟

من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از او،گویی که نیشی دور از او در استخوانم میرود، در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن،من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود♥