2777
2789
عنوان

شما بگید 😌

283 بازدید | 33 پست

سلام خوبید 😁🙏🏻

نظرتون راجب ضرب المثل دل به دل راه داره چیه 🧐🧐

به نظرتون کسی که عاشق واقعی باشه طرف عاشقش میشه میدونید که ضرب المثل ها بدون حکایت یا داستانی نیستن 🤔

به عشقتون رسیدید ؟🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از ازدواج‌میفهمی که عشق کشکه ..هرچقدرهم خوشبخت باشی باز این موجودات(مردا) احساس ندارن

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...

اسم هر احساسی ؛  عشق نیست واقعا !

عشقی ماندگار و درست ؛ ک توام با شناخت عاقلانه و همه جانبه باشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ااایییی ججااننممم ایاشلله خوشبخت باشید😍😍

ممنونم .. امروز سالکرد ازدواجمون بود ....

من عاشق شوهرم بودم .. هرگز بهش نگفتم ...چون داداشام و بابام تعصب داشتن ... خلاصه سوم دبیرستانم ک تموم شد پدرش ب بابام گفته بود براامر خیر میخایم بیایم .. تا نگو اونم عاشقم بوده