2777
2789
عنوان

قراره جداشم

201 بازدید | 23 پست

بین منو نامزدم اختلاف پیش اومد بعد با پدرم در میون گذاشتم پدرمم زنگ زد بگه چرا به چ دلیلی انقد اذیتم میکنه اونم هرچی بینمون بودو گفت بابامم قط کرد اومد بهم گفت این مرد زندگی نیس محرم رازت باید باشه بهم گفت اینجور داره ابرو تو میبره فردا ابروی منم میبره  منم نمیتونم با همچین ادمی رفت و امد کنم رابطمو باهاتون قط میکنم فردا رفتی تو زندگی ن  خونه رات میدم ن خودم میام خونتون اگ شوهرت ابروتو نمیخواد من ابرو مو دوس دارم بعد گریه کردمو خلاصه بابام خیلی کلنجار رفت با خودش‌خیلی غصه خورد بعدش اومد پیشم گفت اگ ابروتو میبره منم کاری میکنم ب گوه خوردن بیوفته ک بفهمه ناموس چیه خلاصه نامزدم پسرعممه و خواهرزداه بابامه با اینک نسبت فامیلی داریم بابام زنگ زد به نامزدم گفت میایی دنبال زنت با مادرت ی فلاکس چایی هم میارین چون قرار نیس چیزی بهتون بدم بعد اونا ترسیدن نیومدنو نامزدم منو مقصر رفتار و خراب شدن رابطمون خوند بعد بابام زنگ زد ب خواهرش.. بابامم هرچی از دهنش در اومد گف خواهرشم گفت نه اصن اینطور نیس نه اصن همه چیرو زدن زیرش بابامم بیشتر لجش درومد بهم گفت اگ برم خونشون دیگ ن من ن بابام منم موندم خونه بابام گفت باید نامزدم بیاد دنبالم نامزدمم میگ طلاق بگیریم دیگ نمیخوامت بابامم گفت بجاش طلاقتو میگیرم مهریه تم خرج بهزیستی میکنم خیلی نامزدمو دوس دارم جدا از هر اخلاق گندش واسم عزیزه خیلی غمگینه ولی حالا این اتفاقا پیش اومده بخاطر اونم شده برنمیگردم چون خیلی اذیت شدم بابام میگ سیمکارتمو عوض کنم ی مدت طولانی‌ بگذره بعد کم کم ازشون شکایت میکنیم ب خاک میشونیمشون 😟😟 نامزدم خیلی دروغ میگه  و خسیسه ازش چیزی بخوام دعوا میگیره و خیلی خانوادشو دوس داره و خانوادش خودشونو اختیار دار زندگی من میدونن الان ۱۱ روز گذشته ن زنگی‌ن پیامی‌..توی این شرایط سخت خودشونو بهم نشون دادن ک چقد واسشون ارزش دارم

ولش کن عزیزم

🌸"ﻣﺮﺩ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻋﻘﻠﺶ" ﺑﻨﮕﺮ ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺛﺮﻭﺗﺶ"🌼"ﺯﻥ" ﺭﺍ ﺑﻪ‌ "ﻭﻓﺎﯾﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺟﻤﺎﻟﺶ"🌸"ﺩﻭﺳﺖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻣﺤﺒﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﮐﻼﻣﺶ"🌼"ﻋﺎﺷﻖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺻﺒﺮﺵ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺍﺩﻋﺎﯾﺶ"🌸"ﻣﺎﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺑﺮﮐﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﻣﻘﺪﺍﺭﺵ"🌼"ﺧﺎﻧﻪ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺁﺭﺍﻣﺸﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺑﺰﺭﮔﻴﺶ"🌸"ﺩﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﭘﺎﮐﯿﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺻﺎﺣﺒﺶ"🌼"فرزند" را به "ایمانش" بنگر ؛ نه به وفاداریش"🌸"پدر" و "مادر" را فقط ؛ بنگر !! هر چه بیشتر ؛بهتر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دم بابات گرم فقط همين و ميتونم بگم

واقعان وقتی فک میکنم خیلی از خانواده ها برا حرف مردم میگن ب بچشون طلاق نگیر زندگی کن اما بابام میگ طلاق بگیر ی اینده ایی بساز ک فردا اونا ب گوه خوردن بیوفتن

اگه پسره به خاطر خانواده اش گفته طلاق .پس طلاق بده 

اگه دیگه بانو نیستی و گفته طلاق ، طلاق بگیر ولی بهش بفهمون بیچاره اش می کنی

اگه نامزدت پدرت رو برای چیزی تهدید کرده ابروی دخترتو می برم ، به حرف بابات بمون 

اگه شوهرت دروغگو خسیسه ولی با حرفات وابسته اش شدی نه عاشق ، پس تا قبل اینکه زیر سقف قشنگ طعم دخالت خانواده اش و خساست و دروغگوییش رو ببینی جداشو .

اگه پسره خوبه و دوست داره و به خاطر غرور نگفته طلاق و به خاطر مشکلی که داره و به خاطر اون غمگینه و گفته به خاطر تو طلاق پس تصمیم تو درست بگیر و باهاش باش و بابات رو قانع کن .

با روانشناس صحبت کن و هر چی هست بهش بگو تا اخر خط رو که می خوای طعمشو ببینی بهت بگه تا اشتباه تصمیم نگیری