2777
2789
عنوان

حسادت

355 بازدید | 47 پست

سلام خانوما من فردا عمل بینی دارم دعا کنید قشنگ بشه خیلی استرس دارم واینکه سالم و سلامت بیرون بیام . ینفر امروز فهمید من میخام بینی مو عمل کنم ینی تقصیر خودم شد گفتم پشیمون شدم از گفتنش 

چه بدونم حسودی میکنه 

برگشت گفت چه وااااجبه 7تومن پول عمل بینی بدی منکه پولشو ندارم شوهری ام ندارم ک پولشو بده وپولدار باشه گفت من7 ملیون داشته باشم از ایران میرم😕😕😕😕خیلی تعجب کرد بعد گفت ایشالا ک خوب بشی ولی بینی ت یجوریه معلومه زشت میشه فلان میشه 

انقد پشیمون شدم ک گفتم هی میگه واااای7 ملیون خوشبحالت استاتوس فیلمه سگمو گذاشتم گفت واای کی خریدید چن خریدین منم نگفتم پیچوندم از ترسم خیلی از چشم زخم میترسم دعام کنید

تُن ماهی میخوری فازه کوسه ور ندارررررر😂

من خیلی کار دارم باید واسه فردا اماده بشم شاید نتونم ج پست هاتونو بدم فردا از بیمارستان برگشتم ب امید خدا میام و جواباتونو میدم 😍😍😗😗😗😗

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آره منم حدالامکان حرفم و به کسی نمیزنم 

میشه سه تا صلوات برام بفرسین خدا عوضشو بده بهتون انقد پی م داد نوشت خوشبحالت عین سگ پشیمونم

با 7 تومن افغانستانم راه نمیدن ادمو حسادت کرده.. بینیتو عمل کنی خوشگلترمیشی اعتماد بنفست بیشتر میش ...

مرسی مهربوووووننننن فردا اومدم همتونو تگ میکنم😍😗

خوب کردی مگه ادم چقدزندس به زیباییت برس لذت ببر ایشالا وضع منم خوب بشه عمل میکنم

عزیزمی دوسته گلم ایشالا توم انجام بدی ب زودی

عزیزم تا چند روز از از گوشی استفاده نکن نباید سرتو خم کنی ایشالله به سلامتی و دل خوش عمل کنی 

مرسی مهربوون خابیده استفاده میکنم😂😊

معتاده نی نی سایتم

مرسی مهربوون خابیده استفاده میکنم😂😊 معتاده نی نی سایتم

فدات عزیزم ولی تا داروی بیهوشی از سرت بپره ۲۴ ساعتی طول میکشه زیر سرت حتما بلند باشه خون توی چشمات نره 

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒