2777
2789

شکرگزاری 

🎗در دوره شکرگزاری ، ‌۲۸ تمرین وجود دارد که به گونه‌ای ویژه طراحی شده است تا به شما بیاموزد که چگونه نیروی قدرشناسی را به کار بگیرید و سلامت، پول و شغل و روابط خود را بهبود بخشید و کاری کنید تا کوچک‌ترین خواسته‌ها و بزرگ‌ترین آرزوهاتان به حقیقت بپیوندد. 

🎗شما همچنین خواهید آموخت که چگونه مشکلات خود را حل کنید و هرگونه موقعیت منفی را تغییر دهید. وقتی این دانش تغییر زندگی را می‌خوانید، شیفته‌ی آن خواهید شد و اما این دانش بدون تمرین کردن آنچه که می‌آموزید، از میان انگشتان‌تان لیز خواهد خورد و فرصتی که برای تغییر زندگی به دست آورده‌اید به راحتی از دست می‌رود. 

🎗برای آنکه این اتفاق رُخ ندهد، باید در مدت ۲۸ روز قدرشناسی را تمرین کنید، تا بدین ترتیب دانش را تا ژرفای سلول‌ها و ضمیر ناخودآگاه خود ببرید. تنها در این صورت است که زندگیِ شما به شکلی اساسی تغییر خواهد کرد. 

🎗این تمرین‌ها به گونه‌ای طراحی شده است که طیِ ۲۸ روز پیاپی اجرا شوند. این روند به شما اجازه می‌دهد که قدرشناسی را به روش زندگی‌تان تبدیل کنید. تمرین قدرشناسی به صورت متمرکز در روزهای متمادی تضمین خواهد کردکه دیگرگونی در زندگیِ شما رخ خواهد داد و البته به سرعت ! 

🎗هرکدام از این تمرینات انباشته‌ای از آموزش‌های ناپیدا در خود نهفته دارد که دانش شما را به شدت افزایش می‌دهد.در هر تمرین شما بیشتر و بیشتر خواهید آموخت که زندگی چگونه کار خواهد کرد. و داشتن آن زندگی که در رویا‌تان پرورانده‌اید چه قدر ساده است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکرگزاری 

🎗دوازده تمرین آغازین نیروی قدرشناسی برای همه‌ی آن چیزهایی است که اکنون دارید از آنها استفاده می‌کنید و در گذشته به شما اعطا شده است. چراکه تا شکرگزارِ داشته‌هاتان نباشید، نیروی قدرشناسی عمل نخواهد کرد و شما دریافتیِ بیشتری نخواهیدداشت. این دوازده تمرین اول، به سرعت نیروی قدرشناسی را برای‌تان به حرکت واخواهدداشت. 

🎗ده تمرین بعد قدرت شکرگزاری را درباره‌ی آرزوها و رویاهاتان و هر چیز دیگری که می‌خواهید به کار خواهد گرفت. در خلال این ده تمرین شما تواناییِ آن را خواهید یافت که به آرزوهاتان جامه‌ی عمل بپوشانید و خواهید دیدکه روند زندگی‌تان متحول می‌شود. 

🎗شش تمرین پایانی شما را به سطح جدیدی رهنمون می‌شود که به وسیله‌ی آن ذهن و تک تک سلول‌هاتان را از قدرشناسی پُر خواهید کرد. 

🎗همچنین، خواهید آموخت که نیروی قدرشناسی را برای یاری رساندن به دیگران به کار بندید و مشکلات را حل کنید و هر موقعیت منفی را که در طول زندگی با آن برخورد می‌کنید، بهبود بخشید.

دوستانی که تمایل دارند میتوانیم این دوره را طی چهار هفته باهم جلو بریم و نتایجی را که کسب کرده ایم به اشتراک بگذاریم .

این مطالب و دوره ها از کتاب معجزه سپاسگزاری خانم راندابرن است . که بسیار پر فروش و موفقیت امیز بوده است. 

لطفا کسانی که حاضرند اعلام امادگی کنند

من  هستم  ولی بشدت  فرامووووووشکاااااارم  میشه هر روز من و تگ کنید 😭😭😭

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "

من تمرینات رو انجام دادم و نتیجه بسیار عالی داشته برام بازم مایلم تکرارش کنم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............