2777
2789

شیرت رو بده فقط  تعداد وعده های شیر دهیت رو زیاد کن

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی بابام جان دروغ چرا تا قبر آآآآ✋

بچه من ۸ ماهش اما هیکلش مثل بچه ۵ ماهی

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
4.5 کیلو

خوبه که عالیه بیشتر از این میخوای؟

پسر من تازه با شیر خشک این قد بود

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
شیرت رو بده فقط  تعداد وعده های شیر دهیت رو زیاد کن

سینه ام رو که نمیگیره میدوشم توشیشه میدم..شیرخشکم میدم!

زیاد نمیخوره

شیرمم زیاد خوب نیست هم کمه هم ابکیه..تا جایی که هست میدم بهش شیرخشک نان هم میدم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
سینه ام رو که نمیگیره میدوشم توشیشه میدم..شیرخشکم میدم! زیاد نمیخوره شیرمم زیاد خوب نیست هم کمه هم ...

عزیزم خوبه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
خوبه که عالیه بیشتر از این میخوای؟ پسر من تازه با شیر خشک این قد بود

قدش بلنده 62هست خیلی لاغره... خیلی بچه تپل دوست دارم..نه زیاد متوسط بشه

سینه ام رو که نمیگیره میدوشم توشیشه میدم..شیرخشکم میدم! زیاد نمیخوره شیرمم زیاد خوب نیست هم کمه هم ...

به خاطر اینکه سینتو نمیگیره وزن نگرفته شیر خشک رو قطع کن سینه تو بده هم شیرت زیاد میشه هم خوب سیر میشه در ضمن اول شیر ابکیه تا تشنگی بچه رفع بشه اخر اش چربتره تا بچه سیر بشه 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
قدش بلنده 62هست خیلی لاغره... خیلی بچه تپل دوست دارم..نه زیاد متوسط بشه

اولشه بابا انشالله تپل میشه حالا بعد ۴ ماه عذا خور شد تپل تر میشه فعلا ب همین روند ادامه بده

به خاطر اینکه قیمت و نمیگیرن وزن نگرفته شیر خشک رو قطع کن سینه تو بده هم شیرت زیاد میشه هم خوب سیر م ...

سینه ام سر نداره..مشاوره شیردهی هم رفتم هرکاری کردیم نگرفت..

با شیر دوش برقی میدوشم تا ته سینه ام خالی میشه اما اصلا غلیظ نمیشه کلا ابکیه..هر روز کره عسل میخورم اما فایده نداره

اولشه بابا انشالله تپل میشه حالا بعد ۴ ماه عذا خور شد تپل تر میشه فعلا ب همین روند ادامه بده

میخوام ختنه اش کنم میگم جون نداره..بغل نمیاد انقدر استخونه

سینه ام سر نداره..مشاوره شیردهی هم رفتم هرکاری کردیم نگرفت.. با شیر دوش برقی میدوشم تا ته سینه ام خ ...

پس اینجوری یواش یواش سینه ات خشک میشه گلم همون شیر خشک رو بده فقط تعداد دفعاتش رو زیاد کن بچه ات وزن میگیره نگران نباش

میخوام ختنه اش کنم میگم جون نداره..بغل نمیاد انقدر استخونه

الان ختنه اش کنی بهتره زود خوب میشه من چهل روز گی ختنه کردم