شیرت رو بده فقط تعداد وعده های شیر دهیت رو زیاد کن
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
سینه ام رو که نمیگیره میدوشم توشیشه میدم..شیرخشکم میدم! زیاد نمیخوره شیرمم زیاد خوب نیست هم کمه هم ...
به خاطر اینکه سینتو نمیگیره وزن نگرفته شیر خشک رو قطع کن سینه تو بده هم شیرت زیاد میشه هم خوب سیر میشه در ضمن اول شیر ابکیه تا تشنگی بچه رفع بشه اخر اش چربتره تا بچه سیر بشه
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
سینه ام سر نداره..مشاوره شیردهی هم رفتم هرکاری کردیم نگرفت.. با شیر دوش برقی میدوشم تا ته سینه ام خ ...
پس اینجوری یواش یواش سینه ات خشک میشه گلم همون شیر خشک رو بده فقط تعداد دفعاتش رو زیاد کن بچه ات وزن میگیره نگران نباش
میخوام ختنه اش کنم میگم جون نداره..بغل نمیاد انقدر استخونه
الان ختنه اش کنی بهتره زود خوب میشه من چهل روز گی ختنه کردم