haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 عنوان بارداری پوچ 140 بازدید | 7 پست خانما بارداری پوچ معمولا در هفته ی چند از بین میره شایع ترینش زیر دو ماهه درسته خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری... 1398/08/04 | 17:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
savesta عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1415 بارداری پوچ خیلی وقت ها با هیج علائمی همراه نیست فقط باید سونو داد الکی فکر و خیال نکنید لطفا خیلی ها باردارن و هیچ علائمی هم ندارن بچه هم سالمه پس تا سونو ندادین الکی فکر نکنید
مررررسااانااا۱۳۹۸ عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 4630 عزیزم خب شما چرا سونو نمیری مطمئن شی بارداریت پوچ هست یا نه!؟ خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨👩👧
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 عزیزم خب شما چرا سونو نمیری مطمئن شی بارداریت پوچ هست یا نه!؟ رفتم عزیزم ۶ هفتگی گفتن ک فقط ساک و زرده تشکیل شده قرار شد ۱۰ روز بعدش برم سونو باز تکرار بشهولی من نرفتم شوهرم میگه دکترا الکی استرس میدن بچه اگر طوریش باشه خودش دور از جون می افته خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
مررررسااانااا۱۳۹۸ عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 4630 رفتم عزیزم ۶ هفتگی گفتن ک فقط ساک و زرده تشکیل شده قرار شد ۱۰ روز بعدش برم سونو باز تکرار بشه ولی م ... عزیزم استرس نداشته باش انشاالله همه چی خوب پیش میره و به سلامتی و دل خوش بغلش کنی خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨👩👧
بهار۱۳۶۵ عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 604 رفتم عزیزم ۶ هفتگی گفتن ک فقط ساک و زرده تشکیل شده قرار شد ۱۰ روز بعدش برم سونو باز تکرار بشه ولی م ... وای نه برو عزیزم . خدا نکرده اگر پوچ باشه بعضی وقت ها سقط نمیشه و متوجه نمیشی و به رحمت آسیب میرسونه