2821
2789
عنوان

دوستم...

228 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها

یه دوستی داشتم دوستی بینمون خیلی عمیق بود یه روزم نمی شد همو نبینیم .. هشت سال رفیق بودیم 

یهو کمرنگ شد دیگه نیومد پیشم..هیچ کاریم ازم سرنزده نمیدونم چی شد ولی دوساله که ندیدمش دیگه حتی یه اس نمیده ببینه من زندم یا ن..منم چند بار باهاش تماس گرفتم ب زور جواب میداد بیخیالش شدم دیگ زنگ نزدم..نمیدونم چرا ته دوستیا اینجوری میشه الان خیلی تنهام همین ی دونه دوست رو داشتم ک تو زرد از آب دراومد...😞

میشه برای بچه دارشدنم نفری یه صلوات بفرستین؟❤💖

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من تجربه یه دوستی ۲۰ ساله رو داشتم که تهش تو زرد از آب دراومد. البته خودم خنگ بازی درآوردم همه میگفتن این دوستت آدم درستی نیست حسوده ذاتش خرابه.. من کور بودم تا اینکه به خودم ثابت شد.. تو هم غصه نخور. متاهلی یا مجرد؟

خب خوبه دیگه دوست میخوای چیکار.. بچسب به شوهرت همه چیت بذار با اون باشه تفریح و گردش و درد دل و همه ...

آخه آدم نمی دونه چی میشه اینا رنگ عوض میکنن...

هیچ اتفاقی نیفتاده؟یه رفتاری از طرف تو ک واسه اون ناخوشایند بوده باشه؟یا حتی حتی یه موقعیت و موفقیت ...

ن من فقط ازدواج کردم..اگ این حالشو خراب کرده باشه خخخ