2777
2789
عنوان

قطع کردن پریودی

150 بازدید | 15 پست

سلام خانوما. من در اثر استفاده از شیاف کلیندامایسین چند روزه که ترشحات خونی دارم. نمیدونم شاید پریودیم ادامه داشته اما سابقه نداره اما ترشحه چون قاطی ترشحاتمه. خلاصه واسه قطع کردن خونریزی یا اگه زخم شده چیزی سراغ دارین؟

دکترمم نبودش که برم پیشش

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

سلام عزیزای دلم،،،من و بچه های نی نی سایت ی گروه باعنوان ختم صلوات و قرآن روزی تقریبا دوصفحه برپا کردیم ،،،اگر کسی تمایل داره درخواست بده شمارمو بهش بدم پ بده ببرمش داخل،،،دومین ختممون شروع شده😘😘😘

خدایــــــااااا شکرت😍😍😍😘😘😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب يه دكتر ديگه برو شايد يچيز ديگس

نوبت نداد. اه چرا دکترا اینجوری شدن. آخه من که مریض خودتم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
مواظب باش خدانكرده يه مريضي ديگه اي ميگيري

خیلی نگرانم خودمم. چه مریضی مثلا؟

عزیزم گل گاو زبان دم کن توش زرده تخم مرغ بزن بایکم نبات و یکم کاکائو خوب هم بزن  خیلی خوبه کمرو ...

مرسی عزیزم

نميدونم به تخمكات يا رحمت

وای خدا. آخه داره کم میشه. در طول روز شاید دو سه بار اینجوری بیاد. نمیدونم. بقیه وقتا نمیاد

اخه يهويي پريود شي اونم لخته

پریود بودم که. الانم روزه هشتممه. ولی همیشه ششم تموم میشد

ديگه استفاده نكن سر خود اگه داره كم ميشه عب نداره برو داروخانه بگو اسهالم داشتي قبلش

نه کلا سه تا بود استفاده کردم. باشه ممنون. نه