2777
2789
عنوان

چراتوانایی بدنم اومده پایین

87 بازدید | 13 پست

کلا بی انرژیم خیلی منفی بافن ناامیدم بیشتر ناتوانم خیلی ناراحتم میخوام بچه دومموذبیارم اما میترسم هم بی اعصاب شدم هم ناتوان بخداچمه اخه ازمایش دادم فقط ویتامین دی پایینه

دلیله اصلیه بیحالی ، کمبود ویتامین د هست

درمان کن

تونستی ویتامینه فاراتون بخر بخور

واسه همه نوع دردی ، درمانه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علتش همون ويتامين دى هستش حتما آمپولش رو بزن البته زير نظر پزشك 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

کمبود ویتامین دی آدم و بی حال میکنه

عزیزم اگه اینطوره حتما برو پیش دکتر قبل اقدام بزار بدنت تکمیل شه بعد اقدام کن 

دوست من پنج ماه قبل حاملگی رفت دکتر بهش فیبیون داده بود و یه سری آمپول تقویتی و این چیزا گفته بود پنج ماه باید استفاده کنه بعد اقدام کنه

دلیله اصلیه بیحالی ، کمبود ویتامین د هست درمان کن تونستی ویتامینه فاراتون بخر بخور واسه همه نوع د ...

عزیزم منظورت فارماتون هست؟ کپسول قهوه ای؟ 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
من دستام میلرزه دو روزه میخورم ده تا دارم کی نتیجه میده؟ 

واس لرزش نمیدونم

ولی ما واسه انرژی و رفع ریزش مو و ... اینا میخوریم

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕