2777
2789
عنوان

بیاد بگید چطور ب شوهرم بگم 😢😢😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 59 پست
خدایی گوشی دیگه براچی میبرید توالت من بودم بابام دیگه نمیزاشت گوشی دست بگیرم

تو جیب شلوارم میزاشتم قبلا میوفتاد😂😂الان میگیرم دستم میبرم

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشی که تو دستشویی بین راهی افتاده رو باز استفاده کردی🤮🤮🤮 حالا طلا باشه ی چیزی ادم میشورش ولی گو ...

اتفاقا همین از دستشویی دراورد با مایع شست ی عالمه بعد انداخت ت پلاستیک داد دوستش دوستشم ی دور شست بعد با دستگاه خشک کرد و اوکی کرد داد بهم😂

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 
مرسی   دعا  کنین  توروخدا   همش  بدبیاری   داریم  نمیدونم  چ ...

چشم گلی محتاجیم ب دعا منم شوهرم ی دعوایی کرده بود کتک کاری👊

۵۰میلیون براش دیه بریدن ۵سال زندانی ۲۰میلیون دادیم نقد طرف رضایت داد ولی خواز۵سال زندانی ک حقه دولت گفتن باس۲سال بکشه ۲سالش رو وکیل ب ۶ماه رسونده دعا کنین همون ۶ماه هم هیچی بشه براش

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
چشم گلی محتاجیم ب دعا منم شوهرم ی دعوایی کرده بود کتک کاری👊 ۵۰میلیون براش دیه بریدن ۵سال زندانی ۲۰ ...

ایشالله  چشم  ....شوهرم  دست  یه  صاحب شرکت  سفته  داده   اونم  سفید  😢  بایت  حسن  انجام  کار   حالا   حقوقش  کمه  ازونجا  دراومد  صاحب شرکت   چند بار  گف برگرد سرکار و نرف    سفته   دستکاری کرده    و نوشته  بابت  بدهی و....  اجرا گذاشته   و  قاضی  هم  ک سگ  تشریف  داشت  نذلشت  شوهرم  یه  کلمه  حرف  برنه    حالا  ب اجرا  گذاشتن  باید  ۲۰ میلیون  بدیممممم  یه میلیونم  نداریم   چ برسه  ب اینهمه  پول  اونم    ب ناحق  😭

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔
ایشالله  چشم  ....شوهرم  دست  یه  صاحب شرکت  سفته  داده   او ...

الهی...ان شاال‍ا‍ه ک بزودی مشکلش حل بشه دعامیکنم حتمن گلم😙

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
عزیزم چکار کردی  به شوهرت گفتی؟

اره   دیشب گفتم   اولش یکم  عصبانی  شد ولی میگم  دادگاه  لعنتی  اعصابش بدتر خورد کرده   و  گف  ول کن  غصه  بزرگ تر  داریم  و   دیگه  ن چیزی پرسید ن حرفی زد

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔