سلام من یه زنجیر و یه پلاک داشتم ک قیمتش خیلی وقت پیش دو و خورده ای بود امروز رفتم دسشویی افتاد تو دسشویی اصلا نمیدونم چطور باز شده بود یهو دیدم یه صدایی اومد منم مسواک میزدم دیدم رف تو دسشویی 😭😭😭😭😭😭😭 شوهرمم دادگاهی داشت محکوم شد اونم ب ناحق طفلک انقد غصه داره چطور این قضیه رو بهش بگم 😔😔😔😔😢😢😢😢
ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔
خدایی گوشی دیگه براچی میبرید توالت من بودم بابام دیگه نمیزاشت گوشی دست بگیرم
تو جیب شلوارم میزاشتم قبلا میوفتاد😂😂الان میگیرم دستم میبرم
محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@
گوشی که تو دستشویی بین راهی افتاده رو باز استفاده کردی🤮🤮🤮 حالا طلا باشه ی چیزی ادم میشورش ولی گو ...
اتفاقا همین از دستشویی دراورد با مایع شست ی عالمه بعد انداخت ت پلاستیک داد دوستش دوستشم ی دور شست بعد با دستگاه خشک کرد و اوکی کرد داد بهم😂
محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@
مرسی دعا کنین توروخدا همش بدبیاری داریم نمیدونم چ ...
چشم گلی محتاجیم ب دعا منم شوهرم ی دعوایی کرده بود کتک کاری👊
۵۰میلیون براش دیه بریدن ۵سال زندانی ۲۰میلیون دادیم نقد طرف رضایت داد ولی خواز۵سال زندانی ک حقه دولت گفتن باس۲سال بکشه ۲سالش رو وکیل ب ۶ماه رسونده دعا کنین همون ۶ماه هم هیچی بشه براش
چشم گلی محتاجیم ب دعا منم شوهرم ی دعوایی کرده بود کتک کاری👊 ۵۰میلیون براش دیه بریدن ۵سال زندانی ۲۰ ...
ایشالله چشم ....شوهرم دست یه صاحب شرکت سفته داده اونم سفید 😢 بایت حسن انجام کار حالا حقوقش کمه ازونجا دراومد صاحب شرکت چند بار گف برگرد سرکار و نرف سفته دستکاری کرده و نوشته بابت بدهی و.... اجرا گذاشته و قاضی هم ک سگ تشریف داشت نذلشت شوهرم یه کلمه حرف برنه حالا ب اجرا گذاشتن باید ۲۰ میلیون بدیممممم یه میلیونم نداریم چ برسه ب اینهمه پول اونم ب ناحق 😭
ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔