2777
2789
عنوان

جذب ثروت

1000 بازدید | 11 پست

دوستان عزیزم این ختم برای جذب ثروت بسیار مجربه. الهی که تنتون سالم باشه و بعد از پایان ختم در کمال صحت و سلامتی از ثروتی که بعدش وارد زندگیتون میشه لذت ببرید و خیر شو ببینید

صدمرتبه تکرار کن

لا اله الا اللهُ المَلِکُ الحَقُ المُبین

الهی شکرت که به برکت این ذکر زندگیمو نور و جلا دادی تا الان بتونم به همه مومنین بگم که ازش غافل نشن و اسم تو با اخلاص صدا کنن .ذکرتون تموم شد منم دعا کنید

یعنی 40روز بخونم اینوعزیزم؟؟؟؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی خودت نتیجه گرفتی؟

حرف نداره.روزی پاک و کاملا حلال وارد زندگیت میشه

اگه هرروز عادت کنی بخونی که اصلا دستت خالی نمیشه

فقط یادتون نره دعام کنید

منظورت این که هر روز بخونیم؟

از تک تک دوستای نی نی سایتی عزیزم میخوام که برای منم دعا کنید تا خدا حاجت منم بده🙏 (این تنها آرزوی منه)خداجونم برام معجزه کن خسته شدم از این وضعیت خدایا منو تو آغوش پر مهرت بگیر) ۱۸آبان ۱۴۰۲
اونجوری هم میشه .اما هروقت که به در بسته خوردی صدبار بخونی معجزه میکنه

شما پارسال تاپیک فقرزده بودی الان درچع حالی گلم

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
خدا رو شکر عالیم

چه جوری چی شدتروخدا یکم توضیح بده 

من از کارم استعفا داده بودم و همسرم هم بیکار شده بود.به یاری خدا و به برکت این ذکر زندگیمونو از صفر ساختیم و کار خودمونو ایجاد کردیم و هرروز هم به فکر رشد و پیشرفتیم.نسبت به زندگی هم خوشبین تر شدیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز