2777
2789
مگه تا حالا مراسم نامزدی نرفتی ببینی چطوری برگزار میشه

رفتم ولی چند سال پیش میخوام بدونم خانواده دختر چه چیزی رو تهیه میکنن این که خونه نیاز به تزیین داره یا نه خانواده داماد چی تهیه میکنن

حال من خوب است اما تو باور نکن!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رفتم ولی چند سال پیش میخوام بدونم خانواده دختر چه چیزی رو تهیه میکنن این که خونه نیاز به تزیین داره ...

اگه نامزدی تو خونه باشه،خانواده عروس خونه رو تزیین میکنن همونجا که صندلی یامبل میذارن ک عروس دامادبشینن.

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

عزیزم اگه میتونید اول برید محضر کارتون و اونجا بدید ، بعدم برید یه رستوران یا تالار یکی دوساعتم اونجا میوه و شام و پذیرایی تمام

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 

هرکسی رسم و رسومات خاص خودشو داره

ما بیشتر کاراشو خانواده داماد انجام میدن

قبلش خب میرن براعروس سرویس طلا و لباس نامزدی و لباس بیرونی..میگیرن براعروس .لباسا بیرونی ک برا عروس گرفتنو خانواده داماد کادوشون میگیرن میزارنشون تو ساک ،تزیینش میکنن.بعد روز نامزدی خواهرای داماد ساک ومیارن باهاش میرقصن.بعد بازش میکنن لباسا روجلو دوربین درمیارن ..

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

هرکسی رسم و رسومات خاص خودشو داره ما بیشتر کاراشو خانواده داماد انجام میدن قبلش خب میرن براعروس سر ...

بعد دیگه ی چیزی مربوط ب مهریه هست میارنش عروس امضاش میکنه بعد سرویس طلا و حلقه رو میارن ک عروس بندازه..شام و دیجی.. هم ب عهده داماده

هرکسی رسم و رسومات خاص خودشو داره ما بیشتر کاراشو خانواده داماد انجام میدن قبلش خب میرن براعروس سر ...

البته این ساک ک گفتم لباسا رو توش میزارن و خواهرای داماد باهاش میرقصن دیگه قدیمی شده اکثرا هم دیگه تو تالار نامزدی میگیرن

منظورم از ساک، چمدونه

2791
2779
2792