2777
2789

@بهاااررر     ایشون پزشکی قبول شدن

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب ببر سونو ببین واریکوسل داره یا نه؟ولی داروها بیشتر رو تعداد و تخرک اثر دارن و شکل اسپرم واسه بارداری خیلی مهمه .اگه شانس بیاری به آی یو آی حواب بدی...وگرنه باید میکرو کنی

من با موروفولوژي ٣ حامله ام

خدا بخواد ميشه

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
خوب ببر سونو ببین واریکوسل داره یا نه؟ولی داروها بیشتر رو تعداد و تخرک اثر دارن و شکل اسپرم واسه بار ...

میشه راجع به میکرو توضیح بدی؟ چجوریه؟ این هفته قراره بره پیش دکار امیرجنتی. دکتر من معرفیش کرده

میشه راجع به میکرو توضیح بدی؟ چجوریه؟ این هفته قراره بره پیش دکار امیرجنتی. دکتر من معرفیش کرده

مثل آی وی اف با این تفاوت که تو آزمایشگاه اسپرمهای خوب رو خودشون تزریق میکنن تو تخمک تا لقاح انجام بشه