2777
2789
عنوان

حکم 55 گرم گل چیه؟

739 بازدید | 21 پست

سلام دوستان کسی میدونه حکم 55 گرم گل یا همون ماری جوانا (البته اگه اشتباه نکنم)چیه ،پسر یکی از آشناهامون و دیشب گرفتن کسی میدونه؟دفعه اولشم هست

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فكر كنم تعهد و جريمه 

يا اگه خيلي عمق فاجعه زياد باشه زندان

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
شلاق که همیشه هست

نه بابا فكر نكنم

مشروب شلاق داره

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
زندان شایدم اعدام

با چه استدلالي ميگي اعدام مگه ١٠كيلو هرويينه

جدی مگه مثل شیشه نیست؟

نه

زندان شلاق سوء سابقه....اگ میتونید اشناپیداکنید لااقل سوسابقه رد نکنن براش اگ ن بخاد بره سرکار همه جا باید برن سوسابقه بگیرن

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸