2789
عنوان

بچها بیاید

60 بازدید | 8 پست

بچها من ۱۲ هفته طول سرویکسم ۳۱ بود بعد دکتر دارو نداد فقط گفت استراحت دیگه تا ۱۸ هفته سونو ننوشته برام الان میترسم کمتر شده باشه حالا بنظرتون ۱۵ هفته برم یه سونو بدم برا طول سرویکس؟؟

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 

عزیزم با استراحت بالا میره 

توالت فرنگی برو

....

خودت خوبی جوجو خوبه ...🌹😍

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

نه بابا خوبه دیگه  برا منم ۱۲ هفته ۳۲ بود اصلنم دکتر نگف استراحت کن یا دارو بده   خودش میره بالا فقط چیزای سنگین برندار 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم با استراحت بالا میره  توالت فرنگی برو .... خودت خوبی جوجو خوبه ...🌹😍

عزیزه دلم خوبم مرسی همش استرس سونو دارم برم بگه خدایی نکرده چیزی شده الانم با خودم میگم یعنی نی نی قلبش میزنه

نه بابا خوبه دیگه  برا منم ۱۲ هفته ۳۲ بود اصلنم دکتر نگف استراحت کن یا دارو بده   خودش میر ...

چه خوب خیالم راحت شد والا از توالت فرنگی استراحت میکنم اصلنم کاره خونه نمیکنم فقط یه غذایی میپزم

نه بابا خوبه دیگه  برا منم ۱۲ هفته ۳۲ بود اصلنم دکتر نگف استراحت کن یا دارو بده   خودش میر ...

شما الان باردارین؟؟تو انتی بتون گفتن پسره؟؟

عزیزه دلم خوبم مرسی همش استرس سونو دارم برم بگه خدایی نکرده چیزی شده الانم با خودم میگم یعنی نی نی ق ...

این فکرارو نکن

حیفه لذت ببر از بارداریت🌷

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
چه خوب خیالم راحت شد والا از توالت فرنگی استراحت میکنم اصلنم کاره خونه نمیکنم فقط یه غذایی میپزم

سخت نگیر بابا  من دستشویی ایرانی میرفتم 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
شما الان باردارین؟؟تو انتی بتون گفتن پسره؟؟

نه عزیزم  الان پسرم دنیا اومده  ۶ ماهشه😁

اره اونموقع دکتر گف پسره  تو ان تی  😁حتی اونجاشم کشید جلو کامل دیدم😐