2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

52 بازدید | 10 پست

بچه ها من خیلی غذا میخورم وزنمم ثابته 61 

یکی گفت شاید انگل باشه اما من خارش اصلا ندارم 19 سالمه حالا برای اطمینان میخوام قرصاشو بخرم بخورم میدونین چیه قرصاش؟

ممنون

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...

سلام نترس انگل نداری من نوزده سالم بود پنجاه و هت کیلو بودم غذا خوردنمم خوب بود انگلم نداشتم الکی خودتو داغون نکن مگع هر کی هر چی گفت باید انجام داد

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام نترس انگل نداری من نوزده سالم بود پنجاه و هت کیلو بودم غذا خوردنمم خوب بود انگلم نداشتم الکی خو ...

تا بیست و دو سسالگی وزن خیلی جا بجا نمیشه احتمالا غذا خوردنت یه ریتم خاصی داره چون خیلی مهمه هر وعده ای رو سر ساعت خودش بخوری ... و احتمالا جنب و جوشت زیاده کلا تو اون دوران همه همینن

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
تا بیست و دو سسالگی وزن خیلی جا بجا نمیشه احتمالا غذا خوردنت یه ریتم خاصی داره چون خیلی مهمه هر وعده ...

عزیزم من وزنم ثابته 61 بعد اخه زیاد گشنم میشه واسه همون پرسیدم بعد زیادم غذا میخورم ترسیدم اخه

عزیزم من وزنم ثابته 61 بعد اخه زیاد گشنم میشه واسه همون پرسیدم بعد زیادم غذا میخورم ترسیدم اخه

چقدر یعنی ؟ اخه کسی که انگل داشته باشه وزنش کم میشه فک نکنم شصت و یک وزنی باشه که انگل بگیره کسی خیلی ذهنت درگیره برو دکتر یه ازمایش میدی معلوم میشه دیگه کاری نداره ک

چقدر یعنی ؟ اخه کسی که انگل داشته باشه وزنش کم میشه فک نکنم شصت و یک وزنی باشه که انگل بگیره کسی خیل ...

اااا من وزنم همیشه ثابته ممنونم عزیزم

اااا من وزنم همیشه ثابته ممنونم عزیزم

باشه منم همش وزنم ثابت بود

علایم و نشانه هایی که می توانند دلالت بر وجود انگل های گوارشی کنند:

- آبریزش از دهان به ویژه به هنگام خواب.

- لب های بیمار در شب ها، تر و رطوبتی و در روزها خشک است؛ به نحوی که بیمار ممکن است با زبان خود لب هایش را به تناوب تر کند.

- اختلالات عصبی از جمله پرخاشگری و عصبانیت یا حالات شبیه به افسردگی.

- سایش دندان ها بر روی هم(دندان قروچّه)، به ویژه در هنگام خواب.

- خمیازه کشیدن، حرف زدن و یا فریاد کشیدن در خواب.

- اگر بیمار را از خواب بیدار کنید آزرده خاطر می شود(در حدّ غیر معمول).

- حالت تهوّع به ویژه به هنگام غذاخوردن.

- بعضی بیماران اشتهای بسیار کمی دارند و بعضی به عکس پرخور می شوند. دسته دوّم معمولا گرسنگی زودرس و مکرّر دارند.

- لاغری بدون دلیل حتّی علیرغم پرخوری ظاهری.

- تشنگی و عطش بدون دلیل.

- دردهای شکمی.

- وجود عرق سرد و بدبو.

- سیاهی متغیّر و کم و زیاد شونده دور چشم.

- خارش مقعد: این علامت معمولاً ویژه کرم های مقعدی ریز(اکسیور) است

علایم و نشانه هایی که می توانند دلالت بر وجود انگل های گوارشی کنند: - آبریزش از دهان به ویژه به ه ...

عزیزم ممنونم دستت درد نکنه فقط تنها علایمی که دارم گرسنگیه بقیرو ندارم خداروشکر ممنونم ازت