aysalnaazari مدیر استارتر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2249 عنوان انگل 146 بازدید | 4 پست بچه ها من خیلی غذا میخورم وزنمم ثابته 61 یکی گفت شاید انگل باشه اما من خارش اصلا ندارم 19 سالمه حالا برای اطمینان میخوام قرصاشو بخرم بخورم میدونین چیه قرصاش؟ممنون من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی... 1398/08/04 | 11:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یوناکو عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 4436 فک کنم مبندازول بود من و خانوادم خوردیم چون احتمال دادیم پسرم انگل داره تیروییدتم چک کن البته منم مرخورم و همش ضعف میکنم ولی پرخوری عصبی دارم هر وقت ناراحتم سیر نمیشم
aysalnaazari مدیر استارتر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2249 فک کنم مبندازول بود من و خانوادم خوردیم چون احتمال دادیم پسرم انگل داره تیروییدتم چک کن البته منم مر ... منم زود زود گرسنم میشه عزیزم میخوام برای اطمینان بخرم بخورم من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...
aysalnaazari مدیر استارتر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2249 فک کنم مبندازول بود من و خانوادم خوردیم چون احتمال دادیم پسرم انگل داره تیروییدتم چک کن البته منم مر ... عزیزم ببخشید اخه منم خارش ندارم فقط چون زود زود گشنم میشه حس کردم بخورم بهتره میدونی چطور استفاده کنم؟ من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...