2777
2789
عنوان

وسواس فکری شوهرم و کلینیک خوب

707 بازدید | 9 پست

بچه ها  واقعا احتیاج به کمک دارم من همسرم مشکل وسواس فکری داره شدید و باعث اختلال تو زندگیمون شده و از نظر روحی منم دارم کم میارم دیگه سعی کردم قبول کنم مشکلش و دیگه طاقت ندارم واقعا به عنوان زن دارم کم کم نابود میشم خودش میخواد درمان بشه سالهای پیش پیش روانپزشک رفته و دارو مصرف کرده اما جند سالی هست دوباره عود کرده کسی بوده اختلال وسواس فکری درمان کرده باشه

چجوریه یعنی

تیکر منم یه روز واقعی میشه میدونم😍من زندگی سختی داشتم از بچگی،وقتی نامزد کردم وارد یه مرحله جدید از سختی زندگیم شدم چون فکر میکردم از چاله در اومدم افتادم تو چاه!چون فکر میکردم تو انتخابم اشتباه کردم ،اما اشتباه فکر میکردم نامزدم عاشقانه پای تمام بد خلقی هام ایستاد حتی حاضر شد خودشو بکشه تا من از دستش راحت شم!!! چون میگفت نمیتونم زنده باشم و‌تو مال من نباشی⁦❤️⁩تو حرم امام حسین (ع) از آقا خواستم که اگه با این مرد خوشبختم و اونم با من خوشبخته مهرشو بندازه به دلم و انداخت!!!ازدواج کردیم و سختیای زندگیم تموم شد الان خوشبخته خوشبختم فقط بچه میتونه خوشبختیمو کامل تر کنه ،حالا که تا اینجا اومدی و امضامو خوندی برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟خیلی حیفه شوهرم بابا نشه 😔لطفا برامون دعا کن مامان بابا بشیم⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوریه یعنی

ببین توضیح دادنش سخته من یکسال این موضوع فهمیدم ارومتر شدم اما خوب به عنوان زن سخت برام همسرم درک بالایی داره ولی دست خودش نیست داره عذاب میکشه و من اذیت میشم سعی میکنم نشون ندم اما بازم نمیشه 

همسرم وسواس جنسی شدید داره و مدام انواع زنهای مختلف تو ذهنش میاره و باهاشون ارضا میشه و این برمیگرده به بچگیش و بزرگ شدن تو خانواده مذهبی و اعتقادات و زنا نکردن تا حالا دست به کسی نزده بهش ایمان کامل دارم شدید پابند زندگی منو و بچهاس اما شبها مزاح م فکری داره تا صبح تو ذهنش درگیره از کار زندگی انداختش داره عذاب میکشه و واضح بهم بازگو کرده و کمک میخواد

وسواس فکری حتما باید دارو مصرف کنه چرا داروهاش ترک کرده.ببرش دکتر حتما. تو نت بزن سرچ کن

تو نت زدم جند تا کلینیک معرفی شده مثل آتیه دکتر شمس و جایروس اما نمیدونم نتیجه میده این سالها قرص خورده حداقل دو سال عوارض شدیدش گیجی خواب الودگی دوران مجردی حتی دکتر اولورزی رفته برای کم کردن میل جنسی دکترا تعجب میکنن میگن اولین نفری هستی اومدی برای کم کر-دن میل جنسی

[QUOTE=109747692]همسرم وسواس جنسی شدید داره و مدام انواع زنهای مختلف تو ذهنش میاره و باهاشون ارضا میشه و این برمیگرده ...عزیزم شما همسرتون وسواسش خوب شد؟میشه درخواست دوستی منو قبول کنید؟