2777
2789
عنوان

بچه جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 40 پست
نه همیشه اینطور نیست من با جاری ومادرشوهرم تو یه ساختمونیم دخترمن۳سالشه پسرجاریم۲سالشه چندروزپیش خون ...

این درست عزیزم ولی من یه بار حامله بودم وماهای آخرم واسه عروس جدیدشون مهمونی گرفته بودن انتظار داشتن من با اون شکمم برم کمک یکم دیر رفتم پامو نزاشته بودم توکه دختر خواهر شوهرم پرید همه چی حاضر شد اومدی کجا بودی تا الان برگرد خونتون ما نمی‌خوایمت چنان دلم شکست که حد نداره اون بچه هم ۷یا۸ سالش بود مطمئنیم پیشش گفتن یاد گرفته چون تو قیافه بودن بچه رو چه به این حرفا

نه همیشه اینطور نیست من با جاری ومادرشوهرم تو یه ساختمونیم دخترمن۳سالشه پسرجاریم۲سالشه چندروزپیش خون ...

خب آخه الان چندین باره داره میگه بچش بدون اینکه مادره تلنگر درست حسابی بزنه. اونقد میخواد این حرفو بزنه بچش تا همه جا بندازه بچم زشته بلاخره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب آخه الان چندین باره داره میگه بچش بدون اینکه مادره تلنگر درست حسابی بزنه. اونقد میخواد این حرفو ب ...

جلوشونو بگیر من چیزی نگفتم الان بچه هاشونم میگن این از طرف من که جیگرمو سوزوندن بپذیر

این درست عزیزم ولی من یه بار حامله بودم وماهای آخرم واسه عروس جدیدشون مهمونی گرفته بودن انتظار داشتن ...

آره دیگه آدم بلاخره میفهمه این بچه حرف خودشه یا بش یاددادن

[QUOTE=109729840]خب آخه الان چندین باره داره میگه بچش بدون اینکه مادره تلنگر درست حسابی بزنه. اونقد میخواد این حرفو ب ...[/QUOTE خب ب شوهرت بگو‌یه چیزی به بچه ی برادرش بگه‌ چون اون‌عموشه‌هرچی هم بگه گفته ولی شمااگه بگی همه جبهه میگیرن مخصوصا جاریت 

بچش خوشگله ولی بچه من نه اینکه بخوام بچم باشه بگم ولی جایی میریم حتی غریبه های تو خیابون خوششون میاد ...

خیلی آروم و با احترام بهش بگو آدم به کسی نمیگه زشت

حتما مامانت اینو بهت گفته ولی شما یادت رفته 

جوری هم بگو بقیه بشنون

اون‌ بچه  از خودش تفکری نداره

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین