2777
2789
عنوان

بچه جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچش خوشگله ولی بچه من نه اینکه بخوام بچم باشه بگم ولی جایی میریم حتی غریبه های تو خیابون خوششون میاد ...

خب پس جاریت از حسودیشه ک میگه بچت زشته ولش کن 

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
عزیزم دقیقا همینه بچه از کجا میدونه

نه همیشه اینطور نیست من با جاری ومادرشوهرم تو یه ساختمونیم دخترمن۳سالشه پسرجاریم۲سالشه چندروزپیش خونه مادرشوهرم بودیم دخترمن همش به پسرعموش میگفت عه تو برو‌خونتون چرااومدی بالا برو اونطرف پرو من دوستت ندارم درصورتیکه من اصلا این حرفارو بهش یادندادم چون میدونم اگه ازش بپرسن کی یادت داده میگه مامانم امروزم جاریمو توحیاط دیده میگه منکه نمیام‌خونتون دوستت هم ندارم برو‌خونتون ما میخوایم بریم بیرون 

مطمئنی خودش نمیگه؟پسر منم دو سالشه اونروز تو مطب به یه دختره ۸،۹ساله گفت زشت😣شانس اوردم نفهمیدن

آره مطمئنم اصلا مامانش اگه بدش میاد جوری دعواش میکنه که نگه چون بلده چه جوری بچشو دعوا کنه کاریو نکنه.  کلا حرفه ایه تو آموزش بچش. خودشم یبار سونی داد  گفت آدم باید مواظب حرف زدنش تو خونه باشه بچه ها تکرار میکنن. بعد یه جوری میگه بچش انگار داره تکرار میکنه مثلا میاد تو اتاق جلو همه همین یه حرفو میزنه بعد میره بیرون پیش مادرش 

وای  یاد بچه جاری من افتادم تازه داره یاد میگیره حرف بزنه( اسم واقعیم فاطمست ) چندباری بهم میگه فاطو فاطو قیافه من 😢😳😳😳😳قیافه مادرشوهر و جاری و برادر شوهر 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😕یعنی دلم میخواست از وسط پارشون کنم 😡

برای باردار شدنم چندتا صلوات میفرستی؟؟؟💔💔😢😢😢