2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 35 پست
شغل ازادی ان یا متخضص ، منم جواب دادم 🙊 اذر ماه مراسم عقدم هست ، طرفم متخصص ارتوپدی هست 😊😊😊 ولی ...

خوشبخت بشید عزیزم،من هیچوقت از درامد همسرم نمیگم چون اولا ی چیز شخصیه بعدشم اوصولا پول خرد صدامیده پول درشت صدانداره،،درستش کار پدرشمابوده ک خیلی وارد جزئیات مالی نشده وقتی شغل خواستگار مشخص بوده،،ادم ک معامله نمیکنه

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
پس ایشون بهم میریزه. سعی کن درزمانی که سرحال هست باشون صحبت کنید.

بخدا اینقدر هواشو دارم.خیلی چیزا برام شده حسرت اما پیشش چیزی نمیگم.منم جوونم دوس دارم باشوهرم توی خوشی و بدون حسرت زندگی کنم

خدایاخوشبختی میخوام😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوشبخت بشید عزیزم،من هیچوقت از درامد همسرم نمیگم چون اولا ی چیز شخصیه بعدشم اوصولا پول خرد صدامیده پ ...

دقیقا رومون نشد 🙈🙈😅😅😅😅 من خودمم وقتی قبلش باهاش میرفتم بیرون از درامدش سوال نمیپرسیدم فقط میدونستم تلاش کرده درس خونده و سختی کارش زیاد هست همدردی میکردم یوقتا که خسته بود. موندم چطور بعضیا میپرسن اقا داماد خونه داری یا حساب بانکی و این چیزا 😐😐😐😯😯😯😯 من مهریه هم کم گفتم 😅😅😅 تو مراسم خواسنگاری اروم  بودیم کلا 😂 

دوس دارم کارکنم.اما پیدانمیکنم بخدا

ان شاله یه کار خوب با درامد مناسب پیدا میکنید

ناامید نشید🍀 به هر جهت تو دوره ای هستیم که شرایط کار خوب نیست. خودمم چند ماه بیکار بودم و میدونم چی میگین

ولی توکل به خدا, بگردید پیدا میشه بالاخره

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
بخدا اینقدر هواشو دارم.خیلی چیزا برام شده حسرت اما پیشش چیزی نمیگم.منم جوونم دوس دارم باشوهرم توی خو ...

ان شاالله درست میشه همه زندگی ها ابتداش با سختیه ولی همیشه بعدازهرسختی راحتی درپیش است.