2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 35 پست

خب شما هم باید کمکشون کنید 

یه کار پیدا کنید یا تو خونه یه کاری راه اندازی کنید 

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال کارهستم بخدا اما کارپیدا نمیکنم.چندجاهم زنگ زدم واسه کار ساعت کاریشون خیلی زیاده و حقوقش کم وگرنه خیلی دوس دارم کارکنم و کم خرجش باشم

خدایاخوشبختی میخوام😔
خب با شوهرت دعوا نکن سعی کن با ارامش با اوصحبت کنی واورا تشویق به تلاش وکوشش بیشترکنی..

نه دعوانمیکنم من.مثلا میگم فلان چیزخوبه شروع میکنه ازحقوق کم و زندگی و جامعه گفتن و یهو اعصابش خورد میشه و دعوا میکنه

خدایاخوشبختی میخوام😔
چه پزهای زیر پوستی هم به میدادن😅😅😅

ارهههه کاربر معروف سلطان پزوها ام اونجاتشریف داشتن،همه ام ناله ک بااین درامد زندگی سختی داریم😂😂😂😂😂

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
الان ی تاپیک بود همه شوهرا درامد بالای۲۰تومن باید از اونا پیشنهاد شغل مناسبو بپرسی😑😑😑

شغل ازادی ان یا متخضص ، منم جواب دادم 🙊 اذر ماه مراسم عقدم هست ، طرفم متخصص ارتوپدی هست 😊😊😊 ولی باورت میشه نه خودم نه بابام نپرسیدیم درامدشو فقط چون دوست شوهر خواهرم هست میدونم بالای صد تومن هست درامداشون چون از بیمارستان ماهی ۴۵ میگیره ، مطب شهصیشم هست ، کارانه رو هم حساب نکردم تازه 🙊😅 البته باید برم شهرستان کوچیک 😭😭😭 یسال هم از دور باشیم تا من کارمو انتقال بدم اوونجا ، ینی با این سن خرم باید یسال هم عقد بمونم. البته خودش میگه کلا استعفا بده اما نمیتونم ضایعست خانه داری 😥😥😥

حالا مثلا دعوا میکنید سر حقوق جز اعصاب خوردی چیزی داره حقوق زیاد میشه ؟

نه ولی حق بدید توی این جامعه که گرونی بیداد میکنه جوونا چیکارکنن؟همه اززندگی و ازدواج میترسن سخته بقرآن

خدایاخوشبختی میخوام😔