2777
2789
عنوان

بچم تب داره کمک

155 بازدید | 25 پست

خانوما دخترم یکم داغه البته یکم داغ میشه باز خنک میشه

یهو از خواب پرید به حدی گریه کرد سرخ شد دوباره سینمو گرفت اروم شد خواب رفت

بهش ۶ ساعتی قطره استانینوفن دو برابر وزنش بدم؟! میدونم پاشویش کنم باز بلند میشه چقددد گریه میکنه

تو رو خدا کمک کنین 

باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ماهشه استا بدی هیچی نمیشه

۱۵ ام میشه ۶ ماهش

خیلی از تب میترسم

نمیدونم ترسید از خواب پرید افتضاح گریه میکرد سرخ شد

یه دستمال نم دار بذار روی شکمش سریع تبشو پایین میاره لطفا همه مامانا یه تب سنج همیشه تو خونه داشته باشند خیلی خیلی لازمه

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

عزیزم اگ دیدی تب داره استامیفون هر چهار ساعت بده 

اگ پایین نیومد شیاف اطفال بزار 

ایشالله خوب میشه 

دخترم من هفته پیش اینجوری بود شش روز تب داشت قطع نمیشد حتی با پروفن دکتر گفت ویروس جدید خدا رو شکر خوب شد 

ایشالله ب زودی خوب میشه

خدایا شکرت ،بخاطر همه چی ،ببخش ک بنده خوبی برات نیستم😔
بچه منم سرما خورده بردم دکتر امپول و شربت داد اکثر بچه ها مریض شدن الانم بچم سرفه میکنه خوابیده پاشو ...

بیدار میشه میترسم از گریه هاش نمی دونم چیکار کنم

امروز دیدم یکم از بینیش اب میاد دیگه طوریش نبود خوابید راحت

یهو ناااجور از خواب پرید و گریه کرد سرخ شد تکونش دادم سینمو گذاشتم دهنش تا اروم شد

عزیزم اگ دیدی تب داره استامیفون هر چهار ساعت بده  اگ پایین نیومد شیاف اطفال بزار  ایشالل ...

اصلا باورتون میشه نمی فهمم تبه یا نه

چون یکم گرمه باز سرده

خیلی استرس دارم از خواب پرید از گریه سرخ شد

یه دستمال نم دار بذار روی شکمش سریع تبشو پایین میاره لطفا همه مامانا یه تب سنج همیشه تو خونه داشته ب ...

دیجیتالی دارم اما میگن دیجیتالی دقیق نیس

وای خدا ی ویروس افتضاح اومده که از پا میندازت ، اول بچه خواهرم گرفت که سه سالشه ، تب شدید کرد و همه تا صبح بالا سرش بودیم که تشنج نکنه ، روز بعدش بچه دیگه خواهرم گرفت که بالا میورود و بدن درد داشت و تبش چهل بود ، روز بعدش بابام و خواهرم گرفتن ، یعنی قیافه اعضای خانوادم شبیه معتاداس ، اخرشم همشون مجبور شدن برن پنیسیلین بزنن اما هموز خوب نشدن ، فک کنم دارن نقشه میکشن منم مریض کنن