2777
2789

من ۶ ساله زدم

عااااالیه

رنگشم مشکی مشکی

بستگی به نوع رنگ استفاده شده داره

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۶ ساله زدم عااااالیه رنگشم مشکی مشکی بستگی به نوع رنگ استفاده شده داره

😳ميتونم ازتون خواهش كنم ادرس اونجايى ك تتو كرديد رو بمن بديد ؟! ٦سال رنگش مشكى؟! من حاضرم هرجا باشه برم 

ممنون ميشم جواب بديد🌹

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
عزیزم‌ هزینتون‌چقد شد ؟ تمدید هم کردین ؟ اصلا سبز نشده یا پخش بشه ؟ 

برج ۲بود. ۳۰۰دادم اصلا پخش نشده و کاملا مشکی هست گفت تا چند سال مشکی میمونه 

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

[QUOTE=109699718]من ۶ ساله زدم عااااالیه رنگشم مشکی مشکی بستگی به نوع رنگ استفاده شده داره[/QUOTE

واقعا ؟ چقد خوب . عزیزم این مدت خسته نشدین ازش ؟ اصلا سبز نشد ؟ حالتش پخش نشد ؟ 

اون روز که من رفتم بزنم یه خانومی اومده بود هشت سال پیش زده بود هنوز مشکی بود اومده بد مدلش رو عوض کنه. میگه من تضمین میکنم نه رنگش عوض بشه تا چند سال نه پخش بشه. دوستم ۵۰داده زده همون اول طوسی شده و از همون اول داره روش خط چشم میکشه

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

نه اصلاااااااا پخش نشد یا سبز شه

یکی از کاراییه که از انجامش خیلیییییی راضیم و هیچ وقت ازش خسته نشدم

مشهد بولوار کوثر شمالی کوثر۱۳ یه خانم بود که کارای تتوشو میبرد خونه خودش انجام میداد

اگه خواستین فردا لایکم کنین شمارشو بدم بهتون

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
اون روز که من رفتم بزنم یه خانومی اومده بود هشت سال پیش زده بود هنوز مشکی بود اومده بد مدلش رو عوض ک ...

ميشه بگيد شما كجا انجام داديد؟! 

و ادرس اينا بديد ك ماهم بريم 

اخه چندسال ماندگارى خيلى خوبه 

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
نه اصلاااااااا پخش نشد یا سبز شه یکی از کاراییه که از انجامش خیلیییییی راضیم و هیچ وقت ازش خسته نشد ...

ميشه شمارشونو بمنم بديد