2777
2789
عنوان

کار در منزل

170 بازدید | 9 پست

سلام دوستان میگم این کارای اینترنتی و بسته بندی در منزل ک تو سایت دیوار تبلیغ کرده اولش یه مبلغ کم مثلا ۲۵ هزار تومن میخوان ب نظرتون معتبره هزینه را واریز کنم کار بهم میدن یا کلاهبرداریه؟

کار در خانه نیاز دارم.نمیدونم چ کار کنم منگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر کلاهبرداری میاد ..چرا برای کار کردن باید اول پول بدی ؟ یکم بیشتر توضیح میدی ؟

مثلا یه کار بسته بندی در منزل پیدا کردم میگه اول باید یه مبلغی بریزی ک ما اعتماد کنیم جنسو بفرستیم

کلاهبرداری من برای بسته  بندی حبوبات   ۱۰۰هزار تومان واریز کردم بلاکم کردن شمارمم گذ ...

اخی بنده خدا حرومشون باشه.

دستتون درد نکنه لااقل تجربتون ب درد من خورد

مثلا یه کار بسته بندی در منزل پیدا کردم میگه اول باید یه مبلغی بریزی ک ما اعتماد کنیم جنسو بفرستیم

کلاه برداریه ...مثلا 25 تومن واریز کنی چه اعتماد سازی میشه ؟ چی الان بسته بندیش اندازه 25 تومن ضمانت می خواد ..3 تا پفک بهت بده میشه 25 تومن ..این که نشد ضمانت ...صد درصد کلاهبرداریه

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  

من‌ مطمئن بودم الکیه ولی دوستم باور نمیکرد،‌ خواستم امتحان کنم الکی گفتم سلام خواهر من واریز کرده هنوز بسته رو نفرستادین، تا ۳ روز دیگه نیاد پیگیری میکنم

درجا بلاک کرد

توام مطمئن باش الکیه

بنظر شما کل جنسی که میخوان بفرستن ۲۵‌ تومن میارزه که اونقدر بگیرن خیالشون راحت میشه؟ نه ولی مبلغ کمه خیلیا میدن و از هرکی ۲۵ بگیرن زیاد میشه