2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

103 بازدید | 12 پست

من خواهرم غذا پخت احساس کردم زیر دندونم سنگ رفت اونم ۲تا یعنی برا بچه مشکلی داره قشنگ احساس کردم سنگه صدا خورد بعد هرچی دنبالش گشتم نبودیعنی میره میرسه به بچه چیزیش میشه

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

😐😐😐😐😐😐😐😐

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم سالمترین تغذیه به بچه میرسه اگه سالمی مکند هم میمونه برا مادر اگر هم نه که لک و ...

یعنی چی?

وا چقدر حساسی

اخه سنگ بود له شد تو زیر دندونم پس چرا میگن هرچی بخوریم میرسه به بچه

امان از مادر شدن و فکر و خیالهاش امااااان😂

من ک دیونه شدم یعنی رو بچه تاثیر ندلره

من ک دیونه شدم یعنی رو بچه تاثیر ندلره

نه عزیزم نداره خیالت راحت منم دارم دیوانه میشم فردا اولین سونو رو میخام برم اخ یه فکرو خیالایی میاد تو سرم که نگوووو 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
نه عزیزم نداره خیالت راحت منم دارم دیوانه میشم فردا اولین سونو رو میخام برم اخ یه فکرو خیالایی میاد ...

الان چند هفته ایی گلم ؟.من فردا میشم هفت هفته ولی میترسم زود باشه واسه سونو قلب 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
الان چند هفته ایی گلم ؟.من فردا میشم هفت هفته ولی میترسم زود باشه واسه سونو قلب 

من از روز اول پری حساب کردم میشه تقریبا هشت هفته البته میخام برم ببینم دکتر چی میگه اگه زود باشه احتمالا خودش انجام نده 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد