روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
ن هزیزم اصلااااا...چون بچه تا زیر یک بهیچ وجه نباید پاستوریزه بخوره احتمال حساسیت خیلییی بالاس..........منم شیر خشک میدم تو هزینش موندم اما چیگار میهش کرد ....بهش شیر خشک گی گوز بده خیلییی خوبه قیمتشم ۲۱تومنه .....عزیزم هر چند روز درمیون شیر خشک میخری من هرهر دوروز درمیون
نه نده من به دخترم دادم دخترم حساسیت کرد بعد تو بیمارستان بستریش کردیم من بچه هام کلا باشیرخشک بزرگ شدن واسه پسرم بعد هجده ماهگی شیر گاوه میدم واسه وزنش خیلی اثر کرده😍
ن هزیزم اصلااااا...چون بچه تا زیر یک بهیچ وجه نباید پاستوریزه بخوره احتمال حساسیت خیلییی بالاس...... ...
من هر سری ک براش شیر خشک درست میکنم دو پیمانه درست میکنم الان داره چهار ماهشو تکمیل میکنه ....منم ۴ یا ۵ روز یدونه میخرم ....دخترم شیرخشک نان میخوره گاهی وقتا ۲۶ تومن میخریم گاهی ۲۸ تومن....من دیگه سعی کردم هزینه هامو کم کنم کهنه میبندم ب جای مای بی بی....چون واقعا نمیرسیم
ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌