2777
2789

سلام دوستان... 

من چند روزِ که حلقه میزنم... الان شکم  و پهلوهام خیلییییی درد میکنه اما اصلاََ کبود نشده! 😲😲

اما همه اونایی که حلقه زدن بهم گفتن کبود شده بدنشون... 

البته اینم بگم که من کلاََ خیلی دیر کبود میشم.... اما فکر میکردم پهلوهام باید کبود بشه که نشد!  

شماهایی که حلقه زدین همتون کبود شدین؟ 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ناراحتی که چرا کبود نشدی؟؟😐

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

من اون قسمتایی ک از روی استخون رد میشد کبود شده بود اونجاییم ک نبود درد زیاد داشت

تا چند روزم دور کمرم باد کرده بود ورم داشت 😂😂

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

منم اولین بار کبود شد بعدش چند روز درد میکرد نمیتونستم بزنم ولی الان اصلا نمیتونم دردش و تحمل کنم چرا چاره ای دارین براش

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
الان ناراحتی که چرا کبود نشدی؟؟😐

آره نگرااااانم نگراااان😂😂

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
من الان تریلی هم از روم رد شه کبود نمیشم

پس مثل منی😘

ن عزیزم من تریلی از روم رد شه خدای نکرده😁تازه پوستم ی ذره تغییر رنگ میده حلقه هم ک میزدم فقط درد می ...

نظرمون شبیه همه 🤣🤣🤣🤣🤣

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
حالا تاثیری برا لاغری داره؟

نمیدونم بخدا.... بقیه گفتن منم گرفتم🙈🙈😂😂

حالا تاثیری برا لاغری داره؟

عالیه خیلی یریع نتیجه میده ولی من چند وقته ول کردم الان نمیتونم دردش و تحمل کنم نمیدونم چیکار کنم

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
2790
2778
2791
2779
2792