دختر۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 441 عنوان چقدر بدبختم 167 بازدید | 6 پست واییییییهر کاری میکنم درست نمیشهکیبورد تبلتم الف رو نمیگیرهباید حتما افقی نگه دارمچرااااااااااچطوری درستش کنمافقی میگیره ولی عمودی بر عکسشم میکنم نمینویسه😨😥😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم 1398/08/03 | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran_konkori1400 عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 236 کاش همه بدبختی ها در این حد بود پشیمونم از گذشته ی اشتباهم ، از ضربه هایی که خوردم ، از اشتباهاتم ، ولی خدارو شکر میکنم که از اون منجلاب بیرون کشیده شدم و توبه کردم و به دنیای واقعی خودم برگشتم ، خدایا شکرت❤❤❤
دختر۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 441 الان چون تبلتت الف تايپ نميكنه بدبختى؟!!!🤐 آره چون رمز نی نی سآیتم کلی آلف دآره اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم
__tyler__durden__ عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 1201 آره چون رمز نی نی سآیتم کلی آلف دآره خوب اون قسمت كه نوشته مرا به خاطر بسپارو بزنى ديگه نميخواد هر دفعه رمزتو وارد كنى 👩🏻🌸♍️
دختر۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 441 خوب اون قسمت كه نوشته مرا به خاطر بسپارو بزنى ديگه نميخواد هر دفعه رمزتو وارد كنى آخه دآدآشمم تبلتش خرآب شده نمیخوآمبیآد تو نی نی سآیت من اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم