2777
2789
عنوان

۳۷ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 33 پست
عزیزم بچه داره وارد لگنت میشه درد زایمان از سر دل  شروع میشه

واقعا؟؟؟؟من فکر کردم زیر دل باید درد بگیره،،،من همش سر دلم درد میکنه،میگم بخاطر معدست😟😟

دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دکترا ادمو بدتر گیج میکنن هرسری سونو میری یه تاریخ برای زایمان میزنه،کسی میدونه کدومش درسته؟

دقیقا. من هربار بار رفتم سونو یه تاریخ داده الان به حساب پریودم فردا زایمانمه ولی چون منظم نبودم دکترم گفت براساس سونو حساب میشه

آره دفع ولی همراه درد من از حس دفع دارم اذیت میشم ولی درد ندارم

عزیزم نمی‌خوام بترسونمت،،ولی من وقتی سر بچه اولم داشتم زایمان میکردم همش احساس دفع داشتم،،،هر چند خیلی دفع نمیکردم،،،شاید بهتره بری بیمارستان

دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃
یه سوال دیگه اگر درد بگیره چقدر وقت داریم تا برسونیم خودمونو به بیمارستان؟  تنهام تو خونه خورده ...

میگن هرموقع فاصله هاست مرتب شد و به ده دقیقه رسید ولی اگه میشه آب پاره شد فوری باید بری

عزیزم نمی‌خوام بترسونمت،،ولی من وقتی سر بچه اولم داشتم زایمان میکردم همش احساس دفع داشتم،،،هر چند خی ...

آره شاید برم منم حسشو دارم خودش نمیاد ولی آخه انقباض و اینا ندارم پس😟

واقعا؟؟؟؟من فکر کردم زیر دل باید درد بگیره،،،من همش سر دلم درد میکنه،میگم بخاطر معدست😟😟

از سر دلت شروع میشه انقباض کم کم میکشه به زیر شکم و کمرت تو کلاس بهمون گفتند

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐