2777
2789
عنوان

مسافرت

375 بازدید | 13 پست

4ساله ازدواج کردم شوهرم اصلا دوس نداره منو جایی ببره بجز اینکه خونه کسی باشه هر سال میره مشهد ،بی پولی رو بهونه میکنه منو نمیبره 

بذور وقتی دعوا کنم شاید با من و دخترم که یکونیم سالشه بیاد بیرون 

چیکار کنم؟

وا از پول خرج کردنش میترسه ؟ یا افسردگی داره ؟

من میمیرم اینحوری خداروشکر شوهرم پایس ی سره میگه بریم فلان جا بریم اینجا چون خودم راه انداختمش

ولی ببین دلیلش چیه اصلا 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=109658082]وا از پول خرج کردنش میترسه ؟ یا افسردگی داره ؟ من میمیرم اینحوری خداروشکر 

بنظرم بلد نیست ولی خودشم دوس نداره یاد بگیره 

با دوستاش میره 

خیلی سعی کردم یادش بدم ولی یاد نمیگیره 

الانم خسته شدم احساس میکنم دیگه دوسش ندارم

[QUOTE=109658082]وا از پول خرج کردنش میترسه ؟ یا افسردگی داره ؟ من میمیرم اینحوری خداروشکر  بن ...

وای بده با دوستاش بره ؟چرا بلد نیست بلده خوبم بلده 

زفیق بازی رو حال میکنه تا زنو بچش تازه دو از چشماعه شما معلوم نیس چکار میکنه

والا مرداعه ایرونی معلوم نیس چشونه همه مینالن 

خودت درستش کن بگو‌ نرو با دوستات منو با بچتو ببر 

مگ دور از جون کُلفَت اورده ک فقط بشینی خونه نیاز داری بری تفریحم کنی  

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

بهش بگو اون سفر زيارتي ك ميره دوزار نمي ارزه  و قبول نيست وقتي شمارو تنها ميذاره و هيچجا نميبره  

شما راضي نباشي ازش مادرش رو بذاره رو كولش و ببره مكه هم خدا قبول نميكنه اونوقت هرسال ميره مشهد 😐😡

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

اون که میره تنهایی سفر تو هم اگه تهرانی برو یه هتل خوب ارزون تو همین تهران واسه خودت عشق و حال کن تا بفهمه چه حس بدیه. مثلا میتونی بری هتل آزادی تهران. من خودم هر چند وقت یه بار که اعصابم نمیکشه میرم یه هتل میمونم فکر نکنه همیشه هستم

بالاخره رفتی یا نه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️