2821
2789
عنوان

لیفت ابرو

3752 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها کسی هست لیفت ابرو با مواد انجام داده باشه؟ من دیروز انجام دادم همونجورم که گفتن ۲۴ ساعت آب نزدم ... الان شستم میبینم هیچ حالت خاصی یا تغییر نکرده... چیکار کنم حالا کسی تجربه ای داره؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم شنیدم مواداشون بدرد نخوره حالت نمیگیره بشدت هم ریزش پیدا میکنه

من از کسایی که انجام دادن پرسیدم میگن هرروز باید روغن بزنی و شونه کنی!! اگه میدونستم هیچ وقت نمیرفتم 

من انجام دادم لیفت ابرو رو و خیلی راضیم

باید بدونی کجا کارش خوبه 

همه از مواد اصل استفاده نمیکنن

من رفتم یه جا تو قیطریه و موادش استرالیایی بود جلوی خودم مواد رو باز کرد و خیلی خوشم اومد خیلی تمیز و بهداشتی بود.

اصل لیفت ابرو اینجوریه که وقتی میری حموم بعدش هر حالتی میخوای با شونه میزنی و میمونه همونجوری

نباید ابروت خشک بشه و بریزه

این شمارشه اگه خواستین زنگ بزنین 22245554

من از کسایی که انجام دادن پرسیدم میگن هرروز باید روغن بزنی و شونه کنی!! اگه میدونستم هیچ وقت نمیرفتم ...

عزیزم اینایی که میرن لیفت ابرو انجام میدن ابروهاشون یا رو به پایینه یا اینکه میخوان هاشوری بشه

این افراد همیشه چیزی به ابروهاشون میزنن که همونا باعث ریزش میشه مثل خود من که همش ریمل ابروم همراهم بود

الان راحت شدم صبح که صورتمو میشورم شونه میزنم هر جوری میخوام و تا شب  که صورتمو بشورم همونجوری میمونه