2777
2789
عنوان

به نظرتون عشقم و بلاک کنم؟

1560 بازدید | 59 پست

سه سال با یه نفر دوست بودم اخرم رفت با یه بیوه زن که یه دختر بچه هم داره.خیلی عذاب میکشم خودشم اعتراف کرده حتی واسه بیوه زنه استوری عاشقانه گذاشته تگشم کرده هیچی رو انکار نکرد.کارم شده فقط گریه کردن بهشم گفتم نمیبخشمت اهم میگیرتت دلمو بد شکستی.به نظرتون از همه جا بلاکش کنم؟یه چند ماهی دماغم عمل کردم یا بلاک نکنم یه مدت دیگه عکس بذارم اینستام تا بسوزه.با کدوم حالت حالش بیشتر گرفته میشه؟

من بودم کلن از زندگیم از همه جا محوش میکردم که بتونم راحت فراموش کنم چون این ادم حتی ارزش فک کردنم نداره.بلاک نه آنفالو کن.اون خانومو انتخاب کرده پس دیگه نیازی به تحریک کردن حسش نیس اگر واقعا دوستتون داش اینکارو نمیکرد.بسپار ب خدا و دلتو از همه چی پاک کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط از خدا میخوام که جوابشو بده سه سال از زندگیم رفت

ایراد نداره تجربه ت بیشتر شده.ایندفعه دیگه خوب حواستو جمع میکنی.حالا خوبه خوب شناختیش.غصه نخور سر خودتو بعد دوره درمانت گرم کن بذار انقدرررر موفق و شاد باشی که یک روز حسرت داشتنتو بخوره و پشیمون شه.بودن بات لیاقت میخواس که نداشت عزیزم❤

ببخشید که اینو میگم. شما چیکار کردین که ولتون کرد. نمیخام مقصرو تعیین کنم ولی چون تجربه مشابه داشتم میگم. الان که به گذشتم نگاه میکنم واقعا بعضی اوقات خیلی لجشو درمیاوردم یا بی احترامی میکردم. 

اونی که فک میکنه زرنگه، فکککک میکنه زرنگه😏😏 #تتلو
ببخشید که اینو میگم. شما چیکار کردین که ولتون کرد. نمیخام مقصرو تعیین کنم ولی چون تجربه مشابه داشتم ...

من کاری نکردم بخدا یه روز سر یه چیز الکی دعوا راه انداخت و کلی به من توهین کرد دنبال بهونه بود

ایراد نداره تجربه ت بیشتر شده.ایندفعه دیگه خوب حواستو جمع میکنی.حالا خوبه خوب شناختیش.غصه نخور سر خو ...

یعنی بلاکش کنم صبر نکنم تا یه مدت دیگه عکس از خودم بذارم حالشو بگیرم.

یعنی بلاکش کنم صبر نکنم تا یه مدت دیگه عکس از خودم بذارم حالشو بگیرم.

همین الان بلاکش کن عزیزم.چه توو اینستا چه همه جا.هرچی یادگاری هم ازش داری بنداز دور یا ببخش ب یکی ک دیدی یادت نیفته باز.درسته سخته بلاک کردنش و اینکه میخوای حالشو بگیری با عکستو راه های دیگه ولی بازم دارم تاکید میکنم که این ادم حتی لیاقت حال گیری رو هم نداره و موندنش توو پیجتون یعنی بی احترامی به خودتون.

من کاری نکردم بخدا یه روز سر یه چیز الکی دعوا راه انداخت و کلی به من توهین کرد دنبال بهونه بود

آره منم تجربه شمارو داشتم بااین تفاوت که پسره نرفت دنبال کسی بیشتر از این بچه خرخونا بود و بهونه هم میگرفت. مشکل اینه که دوست دارم شاد باشم ولی میگم اگه شاد باشم، اون پسره نکبتم دیگه عذاب وجدان نمیگیره خیالش راحته. واسه همین پروفایلای کینه و نفرت و اینا میزارم

اونی که فک میکنه زرنگه، فکککک میکنه زرنگه😏😏 #تتلو