2777
2789
عنوان

من وخروپف های بهروز 😬😡😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 67 پست
آخ آخ بعد بعضی شبا که سرما خوردم بینیم کیپه غر میزنه چرا با دهن نفس می کشی بدم میاد میره بیرون می خو ...

بزن لهش کن

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا مهمون میاد خونمون تا صبح از صدای شوهرم.نمیخوابه

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
بخدا مهمون میاد خونمون تا صبح از صدای شوهرم.نمیخوابه

😂😂😂😂😂بابام وشوهرم رفته بودن مسافرت بابام سه صبح پیام داد تو شبا چطوری میخابی؟ صدا تراکتور میده چرا بهروز😂😂😂به بهروز چیزی نگفت

آرامش تو خر وپف کجا بود.. لذت ببر از نبودنش😂

وقتی خروپف میکنه من خوابم میره انگاری لالایی باشه از جاش که بلند میشه منم پشت بندش بیدار میشم 

صدای خروپفش خیلی آرومم میکنه یعنی کنارمه

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
😂😂😂😂😂بابام وشوهرم رفته بودن مسافرت بابام سه صبح پیام داد تو شبا چطوری میخابی؟ صدا تراکتور میده ...

وای خدا😂😂😂😂😂😂

داداشم خونمون بود

بخدا من نخوابیدم تا داداشم بخوابه

همش به شوهرم.میگفتم به اون طرف بخواببه اون طرف بخواب

وقتی خروپف میکنه من خوابم میره انگاری لالایی باشه از جاش که بلند میشه منم پشت بندش بیدار میشم  ...

شوهر بیچاره من میگه زنای مردم خروپف شوهرشون لالایی شونه من میگم حرف مفت میزنه.. نگو هستن همچین زنایی😂😂