2777
2789
عنوان

قانون جذب.....

| مشاهده متن کامل بحث + 6014 بازدید | 64 پست
پس یعنی نباید دغدغه اینو داشته باشی که میشه یا نه.... و بیخیال بشی... از جهت دیگه باید تصور و تخیل ...

آره عزیزم دقیقا باید بی خیال باشی و تصویر سازی ذهنی بالا و در عین بی خیالی مطمئن باشی بهش میرسی و در آخر باید اینطور انرژی از خودت ستار کنی که اگر هم نشود اشکالی نداره ولی من مطمئن که میشه 

در مورد زمانش شاید بهت بگم من یکی دوتا رو که خیلی خیلی بی خیال بودم تو یه هفته اتفاق افتاد

اول خدا دوم خدا آخرهم خودش 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️
در معرض چی بودن؟ توی اون همه گرسنه آفریقایی بین اون همه کشور فقیر چجوری در معرض بوده؟  خیلی ها ...

ینی اسعداد ذاتی داره و تویه مکانی مثه استعداد یابی یا تست ورزشی ک خیلی از باشگااها تو کشورایه محرومم انجام میدن قرار میگیره مثه همین رونالدو ک گفتین یه روز پدرش میبرش سر تمرین یه تیم اندریا باشه فک کنم اونجا قبول میشه و پیشرفت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر خیلی علاقه دارین حتما سخنرانیهای آقای شاهین فرهنگ که در مورد رسیدن به خواسته ها هست رو گوش بدین ...

حتمااا

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
آره عزیزم دقیقا باید بی خیال باشی و تصویر سازی ذهنی بالا و در عین بی خیالی مطمئن باشی بهش میرسی و در ...

وااااااای اینقدر زووود واقعاا؟؟؟؟😯😯😯😃😃😃

ینی اسعداد ذاتی داره و تویه مکانی مثه استعداد یابی یا تست ورزشی ک خیلی از باشگااها تو کشورایه محرومم ...

بحث قشنگی بود

نرود میخ آهنین در سنگ ☺️

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

هر چه انرژی که میدین بیشتر باشه خیلی بهتر و سریعتر نتیجه میگیرین و دعا بالاترین انرژی رو داری هست و ...

چقدم بعضیا انرژی منفی دادن تو این تاپیک 😐

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

هر چه انرژی که میدین بیشتر باشه خیلی بهتر و سریعتر نتیجه میگیرین و دعا بالاترین انرژی رو داری هست و ...

از بس دعا کردم و نشده خسته شدم💔😢😔