2777
2789
عنوان

قانون جذب.....

| مشاهده متن کامل بحث + 6014 بازدید | 64 پست
پس تلاش اصله 👌

شما یه نگاه به فوتبالیست های سیاه پوست تیم‌های اروپایی بندازین میبینین اولش همون بچه گرسنه بودن 

بچه ی گرسنه ای که به فکر لقمه غذاس چطور میتونه به اونجا برسه؟ 

مگه اینکه تصور و تجسم کرده باشه که روزی میره بهترین جای دنیا بهترین غذا رو میخوره 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم باورش نمیشه ولی فوق العاده هست

مثال بزنین اگه ممکنه 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

عزیزم من خونموم و خیلی چیزها رو از قانون جذب دارم

ممنون😐

پنجاه درصده چیزایی ک میخاستم اتفاق افتاده ، بقیشم انشالله اگر بخاد انجام میشه

ان شاء الله💖💚

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

ولی یه رمز اصلی داره واس من اینکه من شکر گزاری رو میکنم و بعد می رم تو فکر که فعلان چیز رو دارم و بعدش خودم رو تجسم میکنم یعنی تصویر سازی ذهنیم عالیه و در آخر که نکته مهم باید بعد این کارها خودت رو بی خیال بگیری و دقدقه این رو نداشته باشی که حتما الان انجام بشه و این رمز اصلی هر چی خودت رو بی خیالتر نشون بدی زودتر میرسی بهش و با تصویر سازی قوی ذهنی

اول خدا دوم خدا آخرهم خودش 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️
اون در معرض قرار گرفتن وداشتن استعداده ذاتیه

در معرض چی بودن؟ توی اون همه گرسنه آفریقایی بین اون همه کشور فقیر چجوری در معرض بوده؟ 

خیلی ها ممکنه استعداد داشته باشن ولی بی اعتمادی به نفس باعث بشه سراغش نرن 

فقط و فقط تصور و تجسم اینکه به اون جایی که هستن میرسن دلیلشه 

میتونین زندگی کریس رونالدو رو هم مطالعه کنین 

جایی که بچه بوده و به پدرش قول میده بهترین ها رو براش بگیره 

تلاش مهمه ولی تصور هدفی که داری مهم تره 

ولی یه رمز اصلی داره واس من اینکه من شکر گزاری رو میکنم و بعد می رم تو فکر که فعلان چیز رو دارم و بع ...

پس یعنی نباید دغدغه اینو داشته باشی که میشه یا نه....

و بیخیال بشی...

از جهت دیگه باید تصور و تخیل هم قوی باشه....؟؟درسته؟؟

البته تخیلم خیللیی بالااس...

ولی احتمالا تمرین زیاد میخواد که جواب بده درسته؟؟؟

چقدر زمان میبره؟

عزیزم گفتم خونه و ماشین حتی درست کردن و ساختن خونه رو با تصویر سازی انجام دادم 

چقدررر خوووب🙈💚