2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت مبکنم این خونه قدیمی چقد بد خونه مادر بزرگم همینجوره😲😖

ن بابا بقیه اتاقا نداشت این اتاق فقط جدا بود از ساختمون فقط اینجا مارمولک داشت ونامردا این اتاقو بهمون میدادن  

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
پس عقلم دارن از خودشون محافظت کنن 😑 مثال درستی نیست ک چرا بال  نداریم خب نداریم دیگه ولی اگ ...

ربطی ب عقل نداره 

تو ذاتشونه برای محافظت از خودشون مثل گربه ها که فرار میکنن یا مثل شیرا ک حمله میکنن

اونو ولش کن من این صحنه رو دیدم انگار😲

وای من قبلا توو خوابم جمله های تورو دیدم ک دارم ج میدم

عکسشو گذاشتم 😄😄

قبول نیس نتی هست عکس باید کنارش بنویسی نینی سایت...خخخخخخ  

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
😂 باشه از نت اوردم  قبول از انجام کارت اسون تره