2777
2789
عنوان

رمان خوناااااااابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره اونم قشنگه قرعه به نام سه نفرن بخون 

آخه رمان خیلی وقتمو میگیره و ذهنمو درگیر میکنه از واقعیت زندگی فاصله میگیره آدم ولی چندتا رمان واقعی خوندم خیلی بیشتر به دردم خورد

آخه رمان خیلی وقتمو میگیره و ذهنمو درگیر میکنه از واقعیت زندگی فاصله میگیره آدم ولی چندتا رمان واقعی ...

پشت یک دیوار سنگیم بر اساس واقعیته 

روانشناسی😍😍

ولی در کل من خیییلی رمان خون بودم در نوجوانی ولی همیشه حالم از رمانای مودب پور بهم میخورد چیه افسردس تو هر رمانش ۱۵  ۱۶ نفر خودکشی میکردن اصلا خلاقیت نداشت تو حذف شخصیتاش😀

ولی در کل من خیییلی رمان خون بودم در نوجوانی ولی همیشه حالم از رمانای مودب پور بهم میخورد چیه افسردس ...

آخ اره مخصوصا رمان یاسمن چقدر آخرش بد تموم شد

روانشناسی😍😍

من رمانهایی ک مال قدیم باشه خیلی دوست دارم،مثلا بامداد خمار،یا رمانهای مودب پور،چون یه بخششون مربوط به گذشتس،،،،مخصوصا گندم: چون همیشه فانتزیم این بود که ی خونه باغ بزرگ داشته باشیم با فامیل

رمانهای روستایی رو هم خیلی دوست دارم

و رمانهای خوابگاهی