2777
2789
عنوان

بچه ها خونم خیلی بده خیلی😢😢😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 89 پست

منم تازه عروسم خونم بد نیست ولی کابینت قدیمی ایناست رنگ نکردیم خودمون تمیز کردیم وسیله های اضافه رو برداشتم کلی جا برای خودم درست کردم هرکی هم میاد میگه ولی چقدر خونت دل بازه البته برای خودمون اکر بخوای عکسش رو میفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چی بگم که از چادر شروع کردم تو حسرت حموم و دسشویی بودم خداروشکر کن من حسرت حموم دسشویی که تو الان پسند نمیکنیو داشتم خدارو شکر کن دختر

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
بلاسنبتت حالا عب نداره فداي سرت ... يا اگه ارزش داره و پول فسخ داري و وقت گشتن داري برو خاهش كن صاب ...

پول فسخ ندارم😢.اینقدر غر زدم امروز شوهرم گفت اگه خودتو یا منو بکشی مجبوریم امسالو اینجا باشیم ولم کن دیگه.

اینجا سالنش خوبه اتاق خوابش خوبه هم سرویسش با اشپزخونش داغونه.

سره ظهر رفتم به صاحب خونه میگم بابا این بو میده درست نمیشه چیکار کنیم پوزخند میزنه میگه تو حساسی😐 بعد دو دقیقه زنگ ایفونو زده به شوهرم میگه اگه خانومت ناراضیه برین دنبال خونه ...

کجا بابا. مگه حاشیه شهر باشه

شما سبزواري يا مشهد؟؟ اونجا اين قيمتا پيدا ميشه حاشيه شهر كجا بوده .. الان قاسم اباد ٨٠متري ٢٠تومن ٦٠٠تومن... طلاب ... پيروزي متراژ كمتر و و و حالا همه محلع هارو نميشه نوشت ... بايد بگردي خاهر ممكنه ٢٠تا املاكي بري ٢١ يكمي بتوني پيدا كني

من چی بگم که از چادر شروع کردم تو حسرت حموم و دسشویی بودم خداروشکر کن من حسرت حموم دسشویی که تو الان ...

یعنی چی از چادر شروع کردید کجا چادر زدید؟

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

اینجور خونه ها فقط سابیدن میخوان من انقدر تمیز کردم ک این شده خونخ قبلیم40متر بود همه جهزیم روی دیوار بودن حتی کابینت نداشت کمد دیواری نداشت فقط یه بالکن داشت ک اونم همش پرنده میومد نمیشدچیزیی گذاشت😕

شما سبزواري يا مشهد؟؟ اونجا اين قيمتا پيدا ميشه حاشيه شهر كجا بوده .. الان قاسم اباد ٨٠متري ٢٠تومن ٦ ...

ما اجاره نمیتونیم خیلی بدیم خیلی جاها دستمون بسته بود

اینجور خونه ها فقط سابیدن میخوان من انقدر تمیز کردم ک این شده خونخ قبلیم40متر بود همه جهزیم روی دیوا ...

اینقدر میشورم به جون خودم سرویس بوی گل میده از بس با وایتکس میشورم ولی نمیدونم چرا چندشم میشه