2777
2789
عنوان

بچه ها خونم خیلی بده خیلی😢😢😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 89 پست

منم سه سال اول زندگیم خونه که نه کلا شهر مزخرفی بودم ولی مثل برق و باد گذشت... میگذره. فقط الان اگه میتونی همه جهازت و باز نکن اونایی که بیشتر لازم داری و باز گن بقیه رو کارتن کن ببر خونه کسی که انباری داره که خراب نشه. من خودم بابام بهم ماشین ظرفشویی داده بود طفلی ولی تا سال چهارم بازش نکردم چون جایی که بودم اصن جایی به اسم ماشین ظرفشویی نداشت کلا😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت آمون به این تاپیک ترسناک که الان تنهام نمیدوم دارم چی میگم😰😰😰

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نگشتي خاهر تو سبزوار با اين رهنو اجاره ميتونستي خونه خوب بگيري😐 تو مشدم با اين پول ميشه خونه خ ...

خریت به خرج دادم.البته چاره ای نداشتم زندگیم داشت بهم میخورد سعی کردم زودتر فقط یه خونه ای دست و پا کنیم.داستانش طولانیه

بفرمایید عزیزم

استارتر جون 

لیسانس انگلیسی ارزش داره 

پیام نور بخونی؟ـ

من  میخام یه  لیسانس بگیرم 

ولی  یه چیزی باشه که  برام کاربرد هم  داشته باشه 

برای کار نمیخام

بنظرت خوبه؟ 

خدای عزیزم  بخشنده  و مهربونه

گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع

سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت گیر

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
بابا چاره ای نبود با پول ما بهتر ازین نمیشد.البته تنبلی کردم قشنگ شهر رو زیر ورو نکردم دنبال باشم گف ...

نمیدونم خونت چطوره ولی همین که نزدیک مادرت هستی یه دنیا می ارزه .ده ساله عروسی کردم اومدم شهر غریب.سالی سه چهار بار مامانمو میبینم .وقتی میبینم یکی خونش نزدیک خونه مامانشه اینقدر حسرت میخورم .

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
نمیدونم خونت چطوره ولی همین که نزدیک مادرت هستی یه دنیا می ارزه .ده ساله عروسی کردم اومدم شهر غریب.س ...

چی بگم.میپرم میرم خونه مامامم حموم باز میام😐 گیر کردم بقران

نگشتي خاهر تو سبزوار با اين رهنو اجاره ميتونستي خونه خوب بگيري😐 تو مشدم با اين پول ميشه خونه خ ...

کجا بابا. مگه حاشیه شهر باشه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

منم عروس که بودم یه خونه برام کرایه کردند قدیمی کلنگی.فکر کن اشپز خانه توخونه بود بیرون بود حمام ودستشویی بیرون بود.درها قفل درست حسابی نداشت یه راهرو کاهگلی خرابه داشت.فکر کن با چه خفتی جهیزیه را اونجا چیدیم...

میفهممت من خیلی گریه کردم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
خریت به خرج دادم.البته چاره ای نداشتم زندگیم داشت بهم میخورد سعی کردم زودتر فقط یه خونه ای دست و پا ...

بلاسنبتت حالا عب نداره فداي سرت ... يا اگه ارزش داره و پول فسخ داري و وقت گشتن داري برو خاهش كن صاب خونه قرار دادو فسخ كنه .. يام برو همون گفتم كاغذ ديواري بگير  يه ديوار كوچولو رو بزن خودت ترو تميز كن رنگ بزن .پول رنگم از صابخونه بگير اگه ميده. من خواهرم خودش كاغذ ديواري ميچسبونه بش برس اگه ميتوني