2777
2789
عنوان

دوش واژینال

17568 بازدید | 16 پست

بچه ها من عفونتم خیلی شدید بود و خیلی ترشح داشتم جوری که دکتر برای پنجمین بار دارو نوشت برام، این بار بتادین داده برای دوش واژینال ، توی سایت های مختلف همش نوشته نازایی میاره و فلان و بهمان ،منم ترسیدم از دکترم پرسیدم گفت نه دوش واژینال با مواد شوینده و اگه سر خود باشه ضرر داره

کسی میدونه واقعا ضررداره؟ ph واژن رو بهم میریزه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من قبله بارداریم همیشه استفاده می کردم حدودا ۵ سالی میشه، اب با سرکه یا اب با جوششیرین قاطی می کردم هفته ای ۱-۲ بار بعد نزدیکی خودمو می شستم ۱ بارم عفونت نگرفتم 

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
من قبله بارداریم همیشه استفاده می کردم حدودا ۵ سالی میشه، اب با سرکه یا اب با جوششیرین قاطی می کردم ...

خب اگه خودسر اینکارو میکنین ضرر داره، چون واژن عادت میکنه و به مرور خشکی میاره، ولی فکر کنم هر از گاهی اونم با بتادین بد نباشه ، والا من کلی دارو مصرف کردم جواب نگرفتم ، حالا یکم احساس سبکی میکنم با این دوش، البته انجام دادنش کم چندشه

دوش واژینال چیه آب میگیری تو واژنت؟؟

😂😂نه بابا آب چیه ،یه وسیله است که سرش شبیه اپبیکاتور داره ، توش بتادین و آب گرم میریزی و داخل میزاری بعد با دوتا دست فشار میدی وسیله رو ، جمع میشه آب رو میده داخل ، همینجوری بیرون میریزه ،دوباره میاری بیرون هوا بگیره دوباره انجام میدی تا تموم شه

خب اگه خودسر اینکارو میکنین ضرر داره، چون واژن عادت میکنه و به مرور خشکی میاره، ولی فکر کنم هر از گا ...

می گم عزیزم ۶ ساله تقریبا دارم استفاده می کنم مشکلی نداشتم حتی یه عفونت ساده 

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
می گم عزیزم ۶ ساله تقریبا دارم استفاده می کنم مشکلی نداشتم حتی یه عفونت ساده 

چه میدونم والا، توی اینترنت همش چیزای بد نوشته ، البته درسته مواد شوینده ضرر داره ولی بتادین و سرکه و اینا فک نکنم