2777
2789
حتی اگه مرد طلاق نده؟

یعنی چی طلاق نده؟ 

طلاق نگیرن که باهم زندگی میکنن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یعنی من برم خونه ی پدر ولی چون حق طلاق با مرداست اونم لج کنه طلاق نده

تو بری خونه ی پدرت  اون حکم عدم تمکین میگیره عزیزم

پس به هیچ وجه خونه ات رو به قهر ترک نکن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خوب پس چکار کنم

میخوای جدا بشی یا سر براهش کنی؟ 

جدا بشم

مهریه رو بذار اجرا

در اضای مهریه طلاق بگیر

بچه اتم قانونی مال خودته تا 7 سالگی بعدش قانون تصمیم میگیره پیش کی باشه ولی میتونی همونجا که مهریه رو در اضای طلاق میبخشی حضانت بچه رو هم کاملا بگیری

با یه وکیل خوب مشورت کن 

خیلی کمکت میکنه

مهریه رو بذار اجرا در اضای مهریه طلاق بگیر بچه اتم قانونی مال خودته تا 7 سالگی بعدش قانون تصمیم می ...

خوب خیلی ماهره شوهرم میتونه بگه من چیزی ندارم و مهریه رو قسط بندی کنند من فقط میخوام با بچه هام برم از این خونه واسه همیشه

اگه کسی اطلاعاتی درباره ی طلاق داره لطفا کمکم کنه
خوب خیلی ماهره شوهرم میتونه بگه من چیزی ندارم و مهریه رو قسط بندی کنند من فقط میخوام با بچه هام برم ...

خب چیزی داره یا نه؟ 

اون کار رو که نمیتونی بکنی مگه شهر هرته! 

خب چیزی داره یا نه؟  اون کار رو که نمیتونی بکنی مگه شهر هرته!

آره به خونه و به ماشین که میتونه به نام کسی بزنه.قبول نمونه  در اضای بخشش مهریه بچه هآمو بده

اگه کسی اطلاعاتی درباره ی طلاق داره لطفا کمکم کنه
آره به خونه و به ماشین که میتونه به نام کسی بزنه.قبول نمونه  در اضای بخشش مهریه بچه هآمو بده

همینجوری الکی که نیست عزیز من

شما همین فردا با وکیل صحبت کنی بی سرو صدا اموالشو بلوکه میکنه

بعد شم مهریه اتو میذاره اجرا

قاض ام اموالشو میده بهت هر چی هم از مهر بمونه قسط بندی میکنه

که تو در عوض اینا طلاقتو همراه حضانت بچه هات میگیری

سر چی باهاش بحثت شد؟ چرا با شوهرت قهر کردی رفتی خونه مامانت؟تو این شرایط باید با سیاست عمل میکردی می ...

میگه برگرد خونه با هنین اوضاع قبل زندگی کن هرکی هم جیش کرده دیگه گذشته ول کن منم گفتم حالم بهم میخوره از خونه با این چیزا بعد گفت زبونت دراز شده اینا میام طلاقت میدم بمونی ور دل باباجونت

میگه برگرد خونه با هنین اوضاع قبل زندگی کن هرکی هم جیش کرده دیگه گذشته ول کن منم گفتم حالم بهم میخور ...

ببین بنطرم یه قرار بزار بیرون باهاش بدون بچه برو صحبت کن

بگو من جز تو کسی رو ندارم که بهش تکیه کنم 

اگه میبینی خونه بابامم چون تو گفتی برو تا جریانو بفهمم 

بگو اگه بیام خونه ارامش میخوام 

ببین بگیرش زبون 

جوری که خانوادش جرات نکنن پیشش اسم تو رو بیارن 

مردا فقط هندونه میخوان بدی زیر بغلشون 

فقط ازش تعریف کن از قدرتش از بزرگیش 

بالاخره جواب میگیری 

اینجور وقتا بجز دعوا و دلخوری بین خودتون کار دیگه ای درست نمیشه اون هیچوقت به خانوادش بی احترامی نمیکنه مطمئن باش. فقط خودتو سبک میکنی 

بنظرم برو خونت و قرار بزارید که عشق و وفاداری بین خودتون دو تا باشه و نذارید هیچ کدوم از طرفین تو زندگیتون دخالت کنن. 

سیاست داشته باش ده بار تو به حرفش باش که اگه یه بار چیز مهمی ازش خواستی وجدانش قبول نکنه که بهت نه بگه . آروم آروم نرمش کن

خودتو براش لوس کن عشوه بیا 

به خودت و زندگیت برس 

بعد از یه مدت هم یه جوری با سیاست قفلو عوض کن 

بخدا اگه خوب رفتار کنی تو میشی همه کس و کارش و اونا با رفتاراشون خودشون خودشونو خراب میکنن . 

بالاخره شوهرتم آدمه میفهمه کی براش دل میسوزونه که موش میدوونه 

اون الان گیر کرده نه میتونه مستقل بشه و از اونجا بیاد بیرون 

نه روش میشه به خانوادش بفهمونه کارشون اشتباه بوده چون اونا اگرم این کارو کرده باشن زیر بار نمیرن . تو هم ازش دوری نمیدونه تو رو چجوری برگردونه چون تو فقط با خیط شدن مامانشه که برمیگردی و این کاملا اشتباهه 

برگرد سر خونت تا یکی دیگه برنگشته فقط ایندفعه یه جور دیگه برگرد طوری باش که شوهرت برات ضعف کنه از بس نق بزنی که به جای اینکه چای و میوه تو رو بخوره بره خونه مامانش. 

تو ناراحتی حقم داری ولی فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی 

طلاق چیز خوبی نیست الان دخترای مجردش ترشیدن چه برسه مطلقه باشی

فکر کردی زندگی تو جامعه آسونه 

همین که سایه اش بالا سرته خدا رو شکر کن و دو دستی بچسب بهش....

امیدت به خدا 

منتطر خبرت هست حتما نتیجه کاراتو برام بنویس اوکی؟