2777
2789
عنوان

دلم میخواد

93 بازدید | 13 پست

دلم میخواد بابت خیلی از گره های زندگی م یکی بیاد بهم توضیح بده چرا؟ 

تا دلتون بخواد دعا کردمو توسل و چله....اما مشکل من سالهاست سرجاشه، دلم میخواد بدونم اونایی که زندگی شون روتینه یا اونایی که بعد از یه دوره سختی خلاصه یه دری بهشون وامیشه فرقشون با من‌چیه؟ 

گاهی اوقات امیدوار بودن سخت ترین کار دنیاست، بخصوص وقتی هیچ نشونه ای از بهبودی اوضاع تو زندگی ت نمیبینی....کسی بوده برای چرایی مشکلاتش راهی پیدا کرده باشه؟ که برای همیشه حل شده باشه؟

یکی از مهم ترین تفاوتام اینه ک برای حل مشکلاتم سراغ دعا و چله نشینی نرفتم

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        

عزیزم شاید اصلا مشکلت ربطی به دعا نداره

شاید باید خودت ی کاری کنی

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از مهم ترین تفاوتام اینه ک برای حل مشکلاتم سراغ دعا و چله نشینی نرفتم

اینکه نرفتین حتما به جنس مشکلتون بستگی داشته .... وقتی همه راهها رو بریو نتیجه نگیری اونوقت چه راهی مونده که نرفته باشین؟ جز منتظر اون معجزهه نشستن؟

گاهی به نفعت نیستواصرار داری گاهی به نفعته ونمیخوای اکه بالایی دوست داشته باشه خیرو برات میخاد حتی ا ...

موضوع منم اینه که چرا به نفعم نیست؟ 

نبودنش که بیشتر داره بهم ضرر میزنه

اینکه نرفتین حتما به جنس مشکلتون بستگی داشته .... وقتی همه راهها رو بریو نتیجه نگیری اونوقت چه راهی ...

میدونید من یک اصلی در زندگیم دارم و اون اینه ک هیچکس به ما تضمین نداده که در این دنیا زندگی همیشه عادلانه با ما رفتار خواهد کرد. واقعیت اینه که ما قدم برمی داریم و زندگی سنگ جلوی پامون می ندازه، گاهی این سنگ ها رو به هیچ ترتیب نمی تونیم کنار بزنیم.

دنیا عادل نیست و به اندازه تلاش های ما بهمون نمی ده، بلکه خیلی کمتر میده

بپذیریم که همه مشکلاتمون حل شدنی نیستن. البته اون مشکل لاینحل معمولن مهم ترین درد زندگی ما هم هست. من خیلی تلاش کردم و نشد، منم بیخیال حل اون مشکل شدم. فقط تلاش کردم تا اثراتش زو به کمترین مقدار ممکن برسونم.

خوشبختی هرگز به این معنا نیست که بی درد زندگی کنیم. بلکه به این معناست که حیاتمون رو با تمام خوبی ها و بدی هاش بپذیریم و دوست داشته باشیم

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        
میدونید من یک اصلی در زندگیم دارم و اون اینه ک هیچکس به ما تضمین نداده که در این دنیا زندگی همیشه عا ...

نمیدونم تا حالا واقعا اون بخش که میگید مشکل لاینحل بزرگترین درد زندگی آذم میشه مواجهه داشتین یانه، گفتن این حرف ک زندگی هرگز به این معنا نیست که بی درد زندگی کنیم خیییلی راحته کاش با درد زندگی کردنم قدر این جملات شعارگونه راحت بود، کاش بعضی چیزا بهمین سادگی قابل پذیرش بود من از شما ۱۱سال بزرگترم و تجربه من میگه سروکله زدن زیادی با زندگی اونهم به جبر آدمو فرسوده میکنه یجا میرسی به خستگی و میبری، دلت میخواد آروم باشی اما هرراهیو که رفتی شاید موقتا آرومت کرده اما، همون مشکل همیشگی از یجایی سر وامیکنه و ازهمونجا دوباره تحت فشارت قرار میده 

زندگی کردن به اندازه حرف زدن ساده نیست،،،،،خلاصه ش اینه که چاره ای جز تحمل کردن چیزی که نمیخواستی نداری اما صبور موندن تو این شرایط انتخاب من نبود

نمیدونم تا حالا واقعا اون بخش که میگید مشکل لاینحل بزرگترین درد زندگی آذم میشه مواجهه داشتین یانه، گ ...

صبور موندن برای هیچکدوم از ما "انتخاب" نیست. 

من نگفتم که آسونه. خوشبختی راه دشواری داره و رسیدن بهش فداکاری های زیادی می خواد. من نمی دونم سن و سال چقدر در حجم مصائب زندگی نقش داره و به هیچ وجه دلم نمی خواد مسائل و زندگی شخصیم رو جایی باز کنم. در این حد بگم که همه ما به اندازه عمرمون دردهایی رو تجربه می کنیم و صادقانه بگم، هیچوقت در زندگی به کسی برنخوردم که از ته دل خودشو خوشبخت بدونه. چرا؟ چون دردهایی که ما داریم برای خودمون بسیار بزرگ و رنج اوره

امیدوارم که شما هم یک روزی آرامشتون در جایی پیدا کنید خواهر عزیزم

شبتون بهیر🌷🌷🌷